До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкривається містечко Святого Миколая

"Миколай приймає друзів" — таку назву дістав святковий майданчик на Банковій вулиці біля Офісу Президента України. Всі охочі зможуть з 19 грудня відвідати святкове містечко, яке працюватиме впродовж усіх новорічних свят.

На території святкового майданчика є карусель для дітей, каток, резиденція Святого Миколая, яскраві фотозони й фудкорт. Кілька разів на тиждень на ковзанці триватимуть тренування з відомими українськими спортсменами — хокеїстами й фігуристами. До того ж можливість взяти ковзани напрокат і покататися на ковзанці повністю безоплатна. За розкладом тренувань та інших святкових розваг можна стежити в соціальних мережах проєкту.

Реклама

Також у різдвяному містечку можна купити сувеніри й подарунки для друзів і близьких та познайомитися зі Святим Миколаєм особисто — дітки зможуть відвідати резиденцію Святого Миколая у вихідні дні. В інші дні можна писати й передавати листи доброму чарівникові.

Варто зазначити, що новорічні атракціони й декорації встановлено завдяки меценатам і благодійним внескам, без використання бюджетних коштів.

Різдвяне містечко працює з дотриманням усіх застережних заходів в умовах карантину: на території містечка діє обов’язковий масковий режим для відвідувачів, і є дезінфектори.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.