До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У ЦУМі відкриється фотовиставка #силамам

18 травня на 5-му поверсі ЦУМу Київ відбудеться відкриття фотовиставки в межах соціального проекту Milk Talks #силамам. Основною ідеєю проекту є підтримка материнства і збір коштів на допомогу мамам дітей, хворих на рак.

На виставці будуть представлені портрети, зібрані за три роки з найуспішніших матеріалів онлайн журналу Milk Talks з відомими мамами. Протягом двох тижнів можна буде побачити 52 портрети мам, серед яких є Джамала, Катерина Молчанова, Зоя Литвин, Світлана Бевза, Марія Дідковська, Катя Сільченко, Олександра Олійник, Лера Бородіна та інші. У день відкриття, за бажанням, можна буде зробити сімейне або приватне фото від відомих фотографів-портретистів – Дмитра Гончарова і Олени Грози. А для найменших гостей передбачені активності від URBAN KIDS.

Реклама
Джамала у проекті #MilkTalks

Також у цей день відбудеться благодійний Public Talk, відвідати який може кожен охочий, що заздалегідь зареєструється за посиланням: #силамам. Його промовцями стануть сім відомих матерів: Маша Тимошенко, Ліна Христофорова, Лена Борисова, Аліса Купер, Слава Зоря і Євгенія Джигомон, а модеруватиме зустріч Поліна Неня.

Юлія Пелипас з донькою Пенелопою у проекті #MilkТalks

"Материнство – це дуже життєво, іноді буває весело, а іноді буває дуже боляче. Іноді багато залишається за кадром. Щодня три мами в Україні дізнаються, що в їхньої дитини рак. Найбільше вони хочуть, щоб їхня дитина швидше одужала. Їм не потрібні подарунки. Але їм дуже потрібна допомога. Зрозуміти і підтримати маму найкраще може тільки інша мама, а як ми знаємо #силамам творить чудеса. Всі виручені гроші в межах соціального проекту будуть спрямовані в Фонд "Таблеточки", – розповідають організатори проекту.

Поліна Неня з донькою Теоною у проекті #MilkТalks

Виставка триватиме з 18 травня до 1 червня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.