До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Уроки ораторської майстерності з Веронікою Селегою, частина 1

Мистецтво публічного виступу – одна з ключових навичок, потрібних у новому десятилітті успішній людині, адже ніколи не знаєш, коли доведеться виступити з доповіддю або просто записати прямий ефір в Instagram. Саме тому разом з fashion-ритейлером SYMBOL і засновницею школи риторики "Аристотель", Веронікою Селегою ми запускаємо серію відео з уроками ораторської майстерності. У кожному випуску експерт розповідатиме про ключові правила і прийоми, які допоможуть вистояти навіть перед величезною аудиторією. У першому відео дивіться, як підготуватися до виступу, чому нам не потрібен готовий текст, що таке артикуляційна гімнастика і чи справді потрібні скоромовки.

"У кожній людині цінують індивідуальність, а не лише натреновані прийоми, – підсумовує Вероніка Селега. – Головне, почуватися впевнено і розкуто, не турбуватися про одяг і зовнішній вигляд, а зосередитися на взаємодії з аудиторією". Більше про сучасний діловий дрес-код читайте тут.

Реклама

Filming & editing: Anna Bugakova

Creative production & style: Olaa Zhyzhko

Sound engineer: Xenia Vinogradova

Style assistant: Liza Rakovska

MUA & Hair: Vitalia

Producer: Marina Sandugey-Shyshkina

Location: Library KPI

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.