До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тонкість, яскравість, звучність: три причини захотіти новий телевізор Samsung

"Що ширше й контрастніше, то краще" — так звучить негласна вимога до екрана, зоровий контакт з яким ми звикли підтримувати 24/7. Розповідаємо, як Samsung досягли раніше неможливого з телевізором Neo QLED.

Дивитися кіно, долучатися до занять з фітнесу, захищати проєкт, проходити курс, складати іспит — нині, щоб мінімізувати стрес і піднести життя на новий рівень комфорту, ми вибираємо гаджети з оглядом на те, щоб один девайс міг впоратися з максимумом завдань і легко синхронізуватися зі смартфоном. Зважаючи на те, яких висот досягають сучасні технології, дивно, чому ми досі з трепетом ставимося до очевидної реальності — телевізор може все. І навіть більше. На прикладі Neo QLED від Samsung розповідаємо, на що здатні сучасні технології.

Реклама
Якість зображення

Якщо до плазмових панелей ми звикли, то висока контрастність і глибина кольору й далі викликають німий захват. За якість зображення в телевізорах нового покоління відповідають надчутливі технології, які аналізують і контент на екрані, і навколишнє середовище телевізора, оптимізуючи під отримані дані контрастність і яскравість зображення на екрані. У телевізорах Neo QLED цю функцію виконує технологія Quantum Matrix Pro, яка керує підсвіткою мініатюрних світлодіодів Quantum Mini. Злагоджена робота цих механізмів дає змогу контролювати світло настільки, що контрастність зображення налаштовується самостійно й моментально — очі навіть не встигають відстежити мить, коли темні зони стають ще темнішими, а світлі фрагменти чіткішими.

Втім, цей ефект втратив би свій шарм, якби не процесор Neo Quantum Pro 8K, що підтримує вдосконалену AI-технологію масштабування. Чому б це раптом? Річ у тім, що саме завдяки новітньому процесору, який дає змогу AI повністю проявити свій потенціал, вихідна якість зображення не має значення — 16 нейромереж чудово впораються з поставленим завданням, максимально деталізуючи навіть найдрібніші об’єкти. У такий спосіб очі відразу сприймають чітку і яскраву картинку, без потреби додатково напружувати або фокусувати зір.

Звук

Технологія об’ємного звуку Object Tracking Sound Pro (OTS Pro) підносить чутність споживаного контенту на новий рівень без потреби купувати додаткові підсилювачі звуку. Як вона працює? Відстежує рух на екрані за допомогою штучного інтелекту. Технологія аналізує те, що відбувається, і створює динамічний стереозвук слідом за рухом на екрані, і потужний звук, наче хвилею, огортає глядача з трьох сторін, підвищуючи занурюваність у перегляданий контент.

У той час як OTS Pro аналізує звук, відтворений телевізором, технологія SpaceFit Sound скрупульозно вивчає простір навколо, автоматично калібруючи звук відповідно до особливостей приміщення. І цей процес займає якісь частки секунди.

Дизайн

Мінімалізм, витончена простота ліній, лаконічність і стиль — це візуальні характеристики, на які звертає увагу сучасна людина під час вибору чого завгодно, від аксесуарів і посуду до меблів і гаджетів. Тож телевізор став не просто технікою, що поліпшує якість життя, а й повноцінною частиною інтер’єру.

Телевізор Neo QLED насамперед привертає до себе увагу нескінченним екраном і неймовірно тонким корпусом Infinity One. Майже непомітні чорні рами створюють відчуття злиття екрана з простором.

Наступний пункт, який виявляється потрібним, — тонкий модуль One Connect. Ця тонка й непомітна коробочка — заміна традиційним кабелям, які часто створюють візуальний безлад і плутаються. One Connect легко заховати за телевізором, а сам телевізор так само просто повісити на стіну.

З таким підходом до технічних і зовнішніх характеристик, реально уявити телевізор у вітальні для перегляду улюблених фільмів і серіалів, дистанційного навчання або тренувань, і навіть у кабінеті, для захисту презентації вранці й тимбілдингу ввечері. На щастя, тепер це вже не просто фантазії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.