До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тест редакції: навушники Bang & Olufsen Beoplay H9 — наймодніший гаджет цієї весни

Послухати новий випуск подкасту, альбом улюбленого музиканта або аудіокнигу — ми не можемо уявити собі ані дня без улюблених навушників. І попри великий вибір маленьких і компактних гаджетів, у моді великі накладні навушники — стильний аксесуар, який не залишиться непоміченим. До редакції vogue.ua надіслали протестувати саме такі — навушники Bang & Olufsen Beoplay H9 3-го покоління. Неймовірно реалістичним звуком у них насолоджувалася редакторка відділу культури Дарія Слободяник.

Bang&Olufsen Beoplay H9 3rd gen Argilla Bright

Данський бренд Bang & Olufsen випускає акустичне приладдя вже майже сто років, і за цей час продемонстрував, що на півзаходи не згоден. Все, що виходить з рук інженерів Bang & Olufsen, славиться преміальною якістю й ефектним виглядом, оскільки над кожною моделлю працюють талановиті дизайнери. Наприклад, навушники Beoplay H9 3rd gen створив Якоб Вагнер, один з провідних скандинавських дизайнерів, володар трьох премій Red Dot Awards, витвори якого сьогодні експонуються в музеї сучасного мистецтва Нью-Йорка.

Реклама

Я відкриваю коробку з навушниками й охкаю. Beoplay H9 3rd gen — квінтесенція скандинавського дизайну: лаконічні й водночас розкішні, у них нічого зайвого, кожна деталь виправдана. Навушники виготовлені з м’якої шкіри й алюмінію, а амбушури — з м’якої овечої шкіри й піни з ефектом пам’яті, що забезпечує максимально зручне носіння. Вони добре "сідають", ніжно обволікають голову, прилягають щільно й водночас не псують укладки.

Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd gen Matte Black

Відтоді, як кілька років тому моделі на показі Dolce & Gabbana вийшли в накладних, трохи вінтажних навушниках, ті офіційно повернулися в моду. Такий аксесуар свідчить про стиль і вподобання власника не менше, аніж прикраси або сумка, і має чудовий вигляд за будь-яких життєвих обставин і будь-якого дрес-коду: чи то збираєшся на тренування до тренажерного залу, чи то поспішаєш на ділову зустріч або на недільний бранч із подругами. Я помітила: хоч у що я вдягнена, навушники Bang & Olufsen миттєво перетворюють образ і замінюють собою аксесуари.

Переваги накладних навушників у тому, що вони забезпечують реалістичніший звук, порівнюючи з навушниками-вкладками. У Beoplay H9 3rd gen, які я тестувала весь тиждень, ця реалістичність звуку просто разюча — вся річ у фірмовому звуці Bang & Olufsen Signature Sound з передовою системою ANC. Звукоінженери так майстерно налаштували акустику, що вона забезпечує насичене й потужне звуковідтворення. Коли я вперше надягла навушники, то ввімкнула один зі своїх улюблених плейлистів на Spotify — Opera Divas — з аріями зі своїх найулюбленіших оперних шедеврів. Першою була партія з опери "Норма" у виконанні Марії Каллас. Я навіть завмерла на секунду: звук такий об’ємний і всеохопний, що мені здалося, я в Ла Скала — і Марія Каллас співає тільки для мене. Ці навушники мають магічну властивість переносити в інший світ — погодьтеся, нині це особливо цінне.

<b>наушники</b>

Одна з найцікавіших функцій моделі Beoplay H9 3rd gen — активне шумозаглушення. Досить одного свайпу (навушниками керують сенсорно, спеціальна сенсорна панель розміщується на правому амбушурі), щоб його ввімкнути, і всі паралельні шуми затихають. Ця функція неоціненна в подорожах, коли не хочеш слухати музику, але точно хочеш "вимкнути" шуми навколо. Водночас у навушниках є режим звукової проникності, з увімкненням якого можна почути навколишній світ, співрозмовника поруч, звуки автомобілів на дорозі.

Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd gen Matte Black

За тиждень тесту я спіймала себе на думці, що найбільше оцінила в цих навушниках навіть не звук, а саме функцію шумозаглушення. Я люблю багато ходити пішки, і в ці миті часто подумки планую робочий графік, вигадую сюжети або навіть заголовки для статей, продумую важливі інтерв’ю. Одним словом, для мене такі прогулянки — справжня пора творчості, але від неї мене відваблює вуличний гомін, особливо різноманітна музика, яка лунає з вуличних кафе. Гуляючи Подолом у навушниках Beoplay H9 недільного дня ​​(я навмисно ввімкнула музику), спіймала себе на думці, що, хоча я і на гамірній вулиці, навколо мене чиста, ідеальна тиша, — і це відчуття неоціненне. Додайте до цього 25 годин автономної роботи, зручне сенсорне керування одним дотиком пальця до амбушура — і дістанете аксесуар, вартий вашої уваги.

До 95-річчя кампанії у 2020 році Bang & Olufsen випустили нову модель Beoplay H95 з портативним алюмінієвим чохлом для перенесення. Якщо ви часто подорожуєте, і під час мандрів хочете не тільки слухати музику, а й відпочивати, "вимикаючи" неспокійні шуми навколо, а в разі потреби — мати можливість поговорити телефоном, — Beoplay H95 стануть ідеальним супутником. Крім уже згаданих переваг — а це фірмовий звук, функція шумозаглушення, ексклюзивний дизайн і матеріали, Beoplay H95 мають ще низку чудових властивостей: наприклад, титанові драйвери, 38 годин з увімкненим Bluetooth і ANC (активне шумозаглушення) та 4 мікрофони, які забезпечать прекрасну чистоту звуку під час розмови.

Bang&Olufsen Beoplay Н95 Black

Під час тривалих подорожей і переїздів комфорт ваших гаджетів і аксесуарів виходить на перший план. У дизайні Beoplay H95 для цього все продумано: овальна форма з м’якими амбушурами з овечої шкіри та спеціальною піною з ефектом пам’яті забезпечує чудову посадку. Наголов’я, виготовлене з піноматеріалу з ефектом пам’яті, також розроблене для тривалого й комфортного використання.

Bang&Olufsen Beoplay Н95 Grey mist

Водночас навушники повністю портативні й переносні: коли ви не слухаєте музику, навушники можна просто скласти — міцний твердий футляр надійно захищає їх під час подорожей. Ну а функція шумозаглушення в цьому разі відіграє особливу роль: діловим людям часто потрібна можливість абстрагуватися від неспокійного світу, щоб подумати й ухвалити важливі рішення, — у цьому допоможе адаптивне шумозаглушення. Адаптивність означає, що система сама адаптується до звуків навколишнього середовища й забезпечить вам потрібну тишу, а разом з нею спокій і гармонію.

Сторінка бренду в Україні:

Bang&Olufsen

Придбати навушники Beoplay H9 3rd gen можна за посиланням:

Rozetka

Foxtrot

Soundmag

Allo

iOn

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.