До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Танцюй, Санно Марін: Гілларі Клінтон підтримала прем’єр-міністерку Фінляндії

17 серпня в Інтернеті з’явилися відео, що зображують, як прем’єр-міністерка Фінляндії відпочиває з друзями й танцює. Після появи цих відео, користувачі соціальних мереж почали засуджувати Марін. Однак в уряді працюють звичайні люди, які, так само як і всі, мають друзів та іноді хочуть відпочити на дозвіллі. Ті, хто це розуміє, запустили флешмоб на підтримку прем’єр-міністерки #SolidaritywithSanna. До нього долучилася й Гілларі Клінтон.

На абсурдне засудження прем’єр-міністерки в мережі швидко з’явилася відповідь — громадяни Фінляндії, Великої Британії, Нідерландів, Канади та інших країн вирішили підтримати Санну Марін й почали публікувати власні відео, де вони танцюють та розважаються на вечірках. Окрім того, у флешмобі на підтримку Марін взяли участь політики з Австрії та Німеччини. А останньою до них долучилася колишня державна секретарка, перша леді та кандидатка в президенти США Гілларі Клінтон.

Реклама

На своїй офіційній Instagram-сторінці пані Клінтон опублікувала фото, що закарбувало, як вона танцює, і написала: "Як сказала Енн Річардс: „Джинджер Роджерс робила все, що робив Фред Астер. Просто вона робила це задом наперед і на високих підборах".⁣ На фото — я в Картахені, під час мого візиту як державної секретарки.⁣ Танцюй і далі, Санно Марін".

Нагадаємо, в серпні 2022 року Інтернет сколихнув феміністичний флешмоб #sitlikeagirl. Його запустили на підтримку Олени Зеленської, яку зняла Енні Лейбовіц для американського Vogue.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.