До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Варто відвідати: Gucci відкриють кав'ярню у Флоренції

14 лютого на площі Синьйорії у Флоренції представники італійського бренду Gucci відкриють нову цілодобову кав’ярню і коктейль-бар Giardino 25. Вони стануть останнім доповненням до Gucci Garden, багатопрофільного простору, спроєктованого креативним директором Алессандро Мікеле. Назва перекладається як "Сад 25" — саме це число є сакральним для дизайнера.

Переступивши поріг закладу, відвідувачі потраплять у затишний простір, який нагадує тосканську квіткову крамничку й вишукане французьке бістро водночас. Інтер'єр виконано у стилі кінця 18 століття: мармур і дерево —основні матеріали в приміщенні.

Реклама

Керуватиме Gucci Giardino 25 Мартіна Бончі з Умбрії, уродженка Італії, чиє захоплення міксологією зародилося в кухні її бабусі, після чого її шедеври поширилися всією країною, завдяки креативу та високоякісним інгредієнтам, які вона використовує. Їжа в новому барі подаватиметься упродовж усього дня, починаючи зі сніданку о 8-й ранку, до вечері та легких закусок, які можна буде куштувати до першої години ночі, але тільки за попереднім замовленням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.