До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Смузі з кавуна: 3 простих рецепти

Серпень – час для кавунів, які прекрасно втамовують спрагу й дозволяють не з'їсти зайвого. До того ж, кавун – цінне джерело лікопену, який сприяє профілактиці онкологічних та серцево-судинних захворювань. В Instagram за хештегом #watermelonsmoothie можна знайти декілька тисяч фотографій і сотні цікавих рецептів. Своїми улюбленими кавуновими смузі діляться й моделі, яким він допомагає підтримувати форму.

Смузі з кавуном та бананом

Смузі з кавуном та бананом готується за 5 хвилин. Для його приготування знадобиться 1 банан, 6 шматків кавуна, 7 ягід малини, 7 ягід полуниці, склянка фруктового соку й 2 столові ложки вівсяних пластівців. Спочатку потрібно почистити банан, нарізати все шматочками й скласти в блендер, залити соком та збити.

Реклама
Кавуновий смузі з лаймом та м'ятою

Нідерландська топ-модель Даутцен Крес підтримує форму за допомогою дуже простого, та смачного напою – кавунового смузі, до якого додає ще лимон, лайм та м'яту. За словами моделі, подібна суміш відмінно тонізує, виводить токсини й допомагає обманути апетит – що ще потрібно у розпал пляжного сезону?

@doutzen
Смузі з кавуном та ківі

Ще один освіжаючий рецепт, який допоможе з легкістю пережити навіть найсильнішу спеку. Для приготування цього смузі знадобиться кавун, ківі, 2 чашки йогурту, лід та м'ята. У ківі міститься велика кількість вітаміну С, йогурт допоможе втамувати голод, а м'ята чудово збадьорить.

@doutzen

Читайте також:

Жага прохолоди: сорбети з кавуна, огірка, лимона, шампанського

5 легких десертов с клубникой

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.