До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поглянути ширше: майстер-клас з креативного мислення Сюзанни Скальскої

22 червня в ТЦ "Домосфера" відбудеться практичний семінар тренд-аналітика та бізнес-консультанта Сюзанни Скальскої.

"Вони не втрачені, вони незалежні" – на семінарі 2017 року Сюзанна Скальска демонструвала фото її онука, який надів розпаровані шкарпетки. Так пояснювала незалежний і творчий стиль мислення нового покоління народжених після 2000, яке назвала founders (від англійського слова "знаходити), і результативність нестандартного мислення.

Реклама

"Щоб сьогодні досягти успіху, потрібно змінювати правила гри і створювати нові інструменти. Для цього важливо вибратися з коробки, яка обмежує наше мислення, – вважає Сюзанна Скальска, викладач Технічного університету Ейндховена, запрошений науковий співробітник нью-йоркської Школи Дизайну Parsons, співзасновник польської School of Form і куратор української конференції Creascope. Багаторічний досвід проведення тренінгів з командами бізнесів і державних структур дали їй можливість скласти свій унікальний метод "3-ий горизонт". Суть – змінювати погляди, і завдяки цьому, побачити нові можливості.

Про важливість інновацій, які виходять за межі технічних розробок, і про продукт, який змінює поведінку людей, – семінар Out of the Box Сузанни Скальскої адресований дизайнерам інтер'єрного ринку і ентузіастам сфери креативної економіки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.