До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Слава Україні: Меган Маркл звернулася до українців на "Іграх Нескорених"

16 квітня в Гаазі відкрилися "Ігри нескорених", засновником яких є принц Гаррі. Герцог Сассекський не міг пропустити цей важливий для нього захід – у Нідерланди він приїхав разом із дружиною Меган Маркл. Вони привітали всіх учасників, приділивши особливу увагу українській команді. Принц Гаррі сказав, що сьогодні весь світ об'єднується з Україною, а Меган Маркл звернулася до тих, хто слухає, зі словами "Слава Україні!".

"Ви розповіли мені, чому вирішили взяти участь у змаганнях попри все. Ви приїхали на ці міжнародні змагання не просто, щоб показати свою силу, а щоб розповісти свою правду про те, що відбувається у вашій країні, – продовжив Гаррі. – Ви знаєте, що ми разом з вами. Світ єдиний з вами".

Реклама

За день до відкриття заходу герцоги Сассекські навіть встигли зустрітися з українською командою, яка подарувала їм календар Фонду "Повернися живим", який допомагає нашим військовикам. На кожній із 12 сторінок календаря можна побачити той обсяг допомоги, який Фонд передає на фронт, і як це рятує життя.

Попри всі складнощі, українська команда все-таки змогла приїхати до Гааги, щоб ще раз нагадати світові, який жах зараз відбувається у нас в Україні. Також герцогам розповіли, що до Нідерландів українці приїхали без одного члена команди – Юлії Паєвської. Дівчина займалася евакуацією людей з Маріуполя та потрапила в полон до російських загарбників.

Нагадаємо, що "Ігри нескорених" – це масштабна ініціатива принца Гаррі, який уже вісім років цим займається. Головна мета цих ігор – пропаганда спорту як засобу реабілітації для ветеранів війни, що зазнали поранень.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.