До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Цуценята й бікіні – новий фото-тренд в Instagram

Під час карантину з'явилося чимало трендів для постів у соціальних мережах: тематичні меми, всілякі рецепти, домашні тренування, гіди з декорування дому та різноманітні ідеї для спільних фото й відео. Серед челленджів і хештегів, що заповнили Instagram, є особливий різновид скромного хвастощів: напівголі моделі і їх собаки. Здається, що одних милих пухнастих тварин недостатньо, щоб зірвати джекпот в онлайн-валюті aka лайків. Втім, якщо додати до цуценят оголене тіло, то воно стає еквівалентно золотих злитків.

@kaiagerber

Емілі Ратажковскі та її німецька вівчарка Коломбо перебувають на передовій цього своєрідного явища в соціальних мережах. Модель, яка володіє власною лінією купальників Inamorata, постить, переважно фото свого ідеального преса. І, мабуть, її пес є відмінним доповненням до портретів в бікіні. "Він вже втомився від обнімашек", – підписала Емілі фотографію з Коломбо. Мільйони людей натиснули на "сердечко" під постом і надихнули її продовжувати в тому ж дусі.

@emrata

Реклама

Кайя Гербер, яка взяла цуценя з притулку, щоб той склав їй компанію під час карантину в Майамі, також зараз невіддільна від свого чотириногого друга – в її стрічці почали з'являтися фото з собакою біля басейну. Час від часу на її відвертих селфі з'являються і книги, які вона читає в рамках свого віртуального книжкового клубу.

@kaiagerber

Як Емілі Ратажковскі, так і Гербер постять такі фотографії, тому що: а) ми всі небайдужі до милих тварин, б) людям завжди цікаво зазирнути в особисте життя моделей. Тоді як карантин довів, що знаменитості мають таку ж прихильність до домашнього одягу, як і всі ми, не кожен може отримати 300 тисяч лайків за те, що притискає собаку до свого голого торсу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.