До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сервіси для пошуку житла в Європі

За даними ООН кількість біженців з України сягнула майже 3 мільйонів, а отже пошук безпечного житла дуже ускладнився. Vogue.ua публікує добірку сервісів, що допоможуть знайти безплатне або недороге житло в різних куточках Європи.

I Can Help. На сайті сервісу є інтерактивна мапа, на якій позначені доступні варіанти прихистків. У нотатках до кожного з них можна знайти коротку інформацію, якій кількості біженців готові надати житло.

Реклама

Host4Ukraine. Тут можна опублікувати прохання щодо прихистку або отримати запрошення від небайдужих з усієї Європи.

Прихисток. Сайт доступний 40 мовами. За допомогою нього можна знайти житло не тільки в Європі, а й інших країнах світу, а також в Україні.

Shelter for UA. Волонтерський сервіс має на меті поєднати людей, що потребують житла через війну в Україні, з тими, хто готовий його надати. На сайті наявна інтерактивна мапа з доступними прихистками. Окрім цього, можна попросити допомоги з пошуком житла у волонтерів.

Share My Home. Сервіс допоможе знайти тимчасове житло в Нідерландах. Для цього треба заповнити форму та вказати кількість людей, що потребують прихистку.

Wundeflats. Тут можна знайти тимчасовий прихисток у Німеччині.

Окрім цього, тут наведений список людей з Європи, які готові надати житло українським біженцям безплатно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.