До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Galaxy Samsung S8 +: безмежний смартфон, з яким можливо все

Samsung випустили флагманський смартфон Galaxy S8 + – одну з найцікавіших android-прем'єр року. Редактор Vogue.ua Дар'я Слободяник протестувала смартфон і переконалася, що це гаджет, який дає безмежні можливості.​

Galaxy S8 + я зацікавилася ще до того, як він потрапив до мене руки – навесні, коли чоловік показав мені офіційну презентацію гаджета. Коли я побачила смартфон на екрані, мене підкорив дизайн. Чорний, глянцевий, розкішний; витягнутий екран, мінімальні рамки – нічого зайвого, і всі можливості відразу, як на долоні. Ми, мілленіали, користуємося смартфоном 24 години на добу і хіба нас насправді цікавлять технічні характеристики – кількість мегагерц, ядер в процесорі і ємність акумулятора? Ми хочемо, щоб смартфон приносив естетичне задоволення – і давав безмежні можливості, дозволяв жити яскраво, смачно і на повну. Про це – історія Samsung Galaxy S8 +.

Реклама
Вигляд з тераси Vogue. Знято на Galaxy S8+

Головна новина в тому, що у нового смартфону Інфініті-екран. Що це означає? У корпусу майже відсутні бічні рамки, і здається, ти тримаєш в руках суцільний, безмежний, вигнутий екран – без рамок, кнопок і навіть фірмового логотипу Samsung. Поверхня екрану – суцільне, глянцеве скло, яке плавно перетікає в алюмінієвий корпус. По-перше, це дуже красиво – Samsung Galaxy S8 + має вигляд бездоганного дорогого аксесуару. По-друге, це зручно: насолоджуватися контентом тепер нічого не заважає. Перші дні, коли мені потрапив до рук Galaxy S8 +, я постійно скролила стрічку Instagram: я працюю в Vogue, підписана на моделей, дизайнерів, голлівудських актрис, видання Vogue інших країн, в моїй стрічці багато красивих людей і картинок – і моя фешн-стрічка виглядає на безмежному екрані Galaxy S8 + вражаюче. Ввечері я сіла за серіали і здивувалася: через закруглений екран у мене було відчуття, що відео просто "розтікається" по екрану, і навколо більше нічого – тільки ти й улюблені герої. 6,2-дюймовий дисплей дозволяє насолоджуватися картинкою на повну, при цьому сам смартфон акуратний і не дуже великий – мені було зручно користуватися ним однією рукою.

Galaxy S8+ в редакції Vogue

Коли перші захоплення від дизайну Galaxy S8 + вляглися, я взялася за тестування камери. Смартфон оснащений 8-МП фронтальною камерою і 12-МП основною камерою. Першим же селфі, зробленим під час прогулянки на київському Подолі, я одразу ж поділилася в Instagram – фото вийшло чітке, яскраве і моя шкіра мала ідеальний вигляд, як ніби я тільки зробила макіяж. Фільтри не використовувала – а це багато про що говорить. Основна камера теж хороша, особливо якщо врахувати, що я тестувала її ввечері в похмурий дощовий день. У Galaxy S8 + є технологія Dual Pixel, яка дозволяє фокусуватися на об'єктах швидше і якісніше. У Galaxy S8 + також все відмінно з безпекою й ідентифікацією: смартфон підтримує різні біометричні технології, в тому числі сканер відбитка пальця, сканер райдужної оболонки ока (найбільш безпечний і надійний спосіб) і систему розпізнавання облич.

Про те, що Galaxy S8 + – більше, ніж смартфон, говорить і ще одна "новинка" – додаток Bixby. Це розумний голосовий помічник – для того, щоб викликати Bixby, зліва на смартфоні є спеціальна кнопка. Натиснувши її, ваше життя миттєво стає простішим. За допомогою голосу ви можете управляти найнеобхіднішими додатками – керувати камерою, працювати з контактами (наприклад, кажеш "подзвонити головному редактору" – й Bixby миттєво набирає телефон редактора), писати повідомлення, гуглити щось. Але й це ще не все. Bixby вбудована в вашу камеру: навівши камеру на об'єкт – наприклад, якусь симпатичну будівлю на вулиці, Bixby зафіксує її і видасть вам коротку історичну довідку про місце. Побачивши на вулиці у незнайомки симпатичні кеди, можна навести на них камеру – і дізнатися, що це за бренд і де його купити. Щоправда, варто пам'ятати, що поки Bixby доступна тільки на двох мовах – англійська і корейська, і не всі сервіси працюють в Україні.

В редакції Vogue.

Відмінні селфі і фото, перегляд широкоформатного відео, онлайн-покупки, постійний контроль здоров'я, безмежний екран і захист від води і пилу за стандартом IP68 – ці цифри означають, що, по-перше, пристрій повністю пилонепроникний, а, по-друге, може працювати навіть будучи зануреним в воду, щоправда, не більше ніж на 1 метр, і не більше, ніж на 30 хвилин. Дійсно, Samsung Galaxy S8 + – безмежний смартфон. Залишається тільки додати, що флагман доступний в декількох кольорах: чорний, золотий, аметист і блакитний.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.