До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сама досконалість: новий пристрій для нагрівання тютюну glo ™ HYPER

На правах реклами

glo ™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину

Реклама

Компанія Бритіш Американ Табакко презентувала вдосконалений пристрій для нагрівання тютюну — glo ™ HYPER. Особливості нового девайса: поліпшена технологія індукційного нагрівання тютюну й насиченіший смак тютюнових стиків neo ™* в деміформаті.

устройство для нагревания табака glo™ HYPERglo™ HYPER

З новим пристроєм glo ™ зробив хід конем: його оцінять навіть курці традиційних сигарет, які з появою нових пристроїв були й далі вірними запальничці з пачкою. А все тому, що девайс glo ™ HYPER пропонує велику насиченість смаку, оскільки призначений для використання зі стиками більшого діаметра, які містять на 30% більше тютюну, ніж попередня лінійка neo ™.

устройство для нагревания табака glo™ HYPERglo™ HYPER

Звісно ж, у glo ™ HYPER з’явилося кілька інших особливостей. Девайс став функціональнішим проти своїх попередників і, крім стандартного режиму, отримав вдосконалений режим Boost, який дає змогу набагато скоротити час нагрівання стика, але водночас забезпечити яскравіші смакові відчуття внаслідок сильнішого й рівномірнішого прогрівання стика. Це стало можливим завдяки поліпшенню індукційної технології нагрівання.

У режимі Boost стик нагрівається до температури 280 ° С всього за 15 секунд, а тривалість сесії становить три з половиною хвилини. У режимі Standard тютюн нагрівається за 20 секунд, час використання — чотири хвилини.

устройство для нагревания табака glo™ HYPERglo™ HYPER

Крім того, варто відзначити сучасний дизайн і простоту використання нового glo ™ HYPER. Пристрій досить компактний і простий у вжитку — керувати ним можна за допомогою всього однієї кнопки. Девайс також має поліпшений дизайн: для виготовлення корпусу glo ™ HYPER було використано приємний на дотик м’який матеріал 'soft touch'**. Компанія представила асортиментний ряд пристрою в декількох колірних рішеннях: чорному, синьому, жовтогарячому й білому. У такий спосіб він може стати як яскравим аксесуаром, так і девайсом у стриманому стилі.

устройство для нагревания табака glo™ HYPERglo™ HYPER

"У наш стрімкий час користувачі glo ™ чекають на ще більше інновацій. Потрібен продукт, що поєднає в собі протилежні речі, — натуральний тютюн і високі технології, і водночас стане альтернативою традиційним тютюновим виробам, яка забезпечує не менш інтенсивне насичення, є легкою й інтуїтивно зрозумілою у використанні. glo ™ HYPER впорався із цим грандіозним завданням. Ми створили передову технологію нагрівання тютюну й новий формат тютюнового стика", — коментує комерційний директор БАТ Україна Віталій Павлусь.

Спеціально для glo ™ HYPER було розроблено нову лінійку тютюнових стиків. Тепер фірмові neo ™ збільшені в діаметрі й представлені в деміформаті. У них міститься на 30% більше тютюну, що й забезпечує насиченіший смак. Оскільки пристрій нагріває тютюн, але не спалює його, кількість виділених токсинів знижено на 90%, порівнюючи з традиційною сигаретою***.

<b>Neo деми Glo</b>
Табакосодежащие изделия для нагревания не являются полностью безопасными и вызывают привыкание.

Нові стики neo ™ в деміформаті представлені в чотирьох різних смаках: класичному м’якому тютюновому Terracotta Tobacco, а також трьома варіантами з капсулами зі смаком тропічного міксу Magnetic Pineapple, ментолу в поєднанні із червоною ягодою Redberry Pastel і лісових ягід Brilliant Berry.

* Табаковмісні вироби для нагрівання не є повністю безпечними й спричиняють звикання.

** Крім glo ™ HYPER у білому кольорі.

*** Порівняння диму від тютюну, що горить у стандартній сигареті формату 3R4F (приблизно 9 мг смол), й аерозолю від нагрітого тютюну в пристрої glo ™ проводиться за 9 типами шкідливих речовин, вживання яких Всесвітня організація охорони здоров’я рекомендує скоротити. Це не обов’язково означає те, що цей продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.