До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найгарніші меблі і аксесуари цієї весни

Цього сезону модні Доми випускають меблі та аксесуари для дозвілля, які схожі на твори мистецтва.

Louis Vuitton Objets Nomades

Марсель Вандерс, Індіа Мадаві, брати Кампана зіркові дизайнери створюють меблі для лінії Objets Nomades з моменту її запуску 2012 року. Цього сезону Louis Vuitton вперше запросив до роботи над колекцією американського дизайнера Ендрю Кудлесса, архітектора з Сан-Франциско. Океан головне джерело його натхнення. Над чим би не працював дизайнер міським Парком Конфлуенс у Денвері, Археологічним музеєм у Тулумі, інсталяцією для парку Університету Вірджинії, його архітектуру вирізняють плавні, м'які форми і невловима плинність.

Реклама

Для Louis Vuitton Кудлесс зробив серію ергономічних полиць Swell Wave. Вони виготовлені з полірованого дуба і шкіряних ременів, і виходять у двох версіях підвісні і підлогові. Форми полиць нагадують рухомі хвилі. Їх динаміка вторить романтичній ідеї Objets Nomades: якою б не була ваша мандрівка і де б ви не перебували в цей момент, все навколишнє змінює вас назавжди. Лінія Objets Nomades цього року виходить лімітованим тиражем.

Романський стиль Fendi

Колекція меблів Fendi і швейцарського дизайн-бюро Kueng Caputo натхненна римською архітектурою першої половини ХХ століття зокрема, знаменитим Палацом італійської цивілізації, де розміщений флагманський бутик Дому. Всі дивани, стільці та аксесуари виготовлені з переробленої шкіри Selleria Roman.

Всі на борд

Три легендарні принти Hermes – Bouclerie Modern, Cavalcadour і Sangles en Zigzag – французький модний Дім повторив на своїх лонгбордах. Борди виконані зі світлого бука, мають розкішний вигляд і продаються як онлайн, так і в бутиках Hermes.

Зроби сам

На вигляд новий стілець M/Marbles Miu Miu – лаконічний табурет на трьох ніжках. Але насправді це не лише стілець, а й об'єкт для творчості. Ніжки та сидіння перфоровані: в них можна вставляти кольорові кілочки з муранського скла, так перетворювати стілець на унікальний витвір мистецтва. У лімітованій лінії M/Marbles всього 40 екземплярів.

Текст: Дарія Слободяник

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.