До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сам собі фотограф: 5 причин закохатися в Huawei P30 Pro

Професійні фотографи жартують, що нові смартфони скоро позбавлять їх роботи, адже з ними знімати круто може кожен. Головний їхній конкурент – флагманський Huawei P30 Pro, в тонкому корпусі якого ховаються відразу чотири камери, і це без фронтальної для ідеальних селфі. Vogue.ua розповідає 5 причин, з яких закохатися в цей смартфон так просто. Тестувала – Віолетта Федорова, шеф-редактор сайту.

Потужний телеоб'єктив у найтоншому корпусі

Застосування телеоб'єктива, що нагадує перископ, у настільки витонченому корпусі дає змогу робити 5-кратне оптичне наближення. Також у ньому є 10-кратний гібридний зум, про який раніше смартфони могли лише мріяти. Мобільна оптика завжди "з'їдала" контраст при зйомці фотографій великим планом, тепер же фотографії вдаються деталізовані, з мінімальними спотвореннями і реалістичною передачею кольору.

Реклама
Два фото зроблені з однієї точки
Яскраве майбутнє

Huawei P30 Pro оснащений сенсором SuperSpectrum, системою подвійної стабілізації зображення і надзвичайно потужними об'єктивами. Це дає змогу зняти високоякісні кадри в різних умовах. Навіть при світлі зірок фотографії виходять яскравими, а "винен" в цьому новий фільтр RYB, в якому відбувається передача жовтих пікселів замість стандартних зелених. Це революційне рішення у світі цифрової фотографії, адже тепер сенсор пропускає на 40% більше світла.

<b>HuaweiFlowers</b>

Ніч настає

Режим SuperNight створює безмежні можливості для зйомки в будь-яких умовах освітлення. Тривала експозиція дає змогу відобразити кожен кадр і точно передати кожну деталь. Тепер фраза "Фото без правил" – не просто гучне гасло, а факт під час нічної зйомки смартфоном Huawei P30 Pro.

Фото зроблене близько 22:00
Королева селфі

Не забули в Huawei P30 Pro і про фронтальну камеру, яку любителі селфі-жанру називають головною перевагою. У неї 32-мегапікселі, а також є штучний інтелект, який розпізнає наше обличчя і коригує його контури. До речі, тепер не страшно фотографуватися з сонцем за спиною.

@violettfedorova
Широкий кут

Окреме задоволення на цьому телефоні – знімати панорами, адже камера з широким кутом дає змогу в один кадр вмістити навіть більше, ніж заплановано заздалегідь.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.