До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

російські окупанти обстріляли торговельний центр у Кременчуку

росія і далі веде цинічну загарбницьку війну проти України, вбиваючи мирне населення. Сьогодні пообіді окупанти здійснили ракетний обстріл торговельного центру в Кременчуку на Полтавщині, де в цей час перебувало близько 1000 людей. Станом на 19 годину відомо про 10 загиблих, ще 40 людей травмовані.

За інформацією ДСНС, ракета влучила в одноповерхову будівлю торговельного центру й спричинила займання. Площа пожежі в будівлі становить понад 10 тисяч квадратних метрів. Президент Володимир Зеленський у своєму телеграм-каналі відреагував на обстріл, зазначивши, що торговельний центр не мав "жодної стратегічної цінності".

Реклама

"Окупанти вдарили ракетами по торговельному центру, де було понад тисячу цивільних, – зазначив президент. – ТРЦ палає, рятувальники гасять пожежі, кількість жертв неможливо навіть уявити. Жодної небезпеки для російської армії. Жодної стратегічної цінності. Лише намагання людей жити нормальним життям, що так злить окупантів. Росія продовжує виміщати своє безсилля на звичайних громадянах. Сподіватися на адекватність і людяність з її боку марно".

Повітряне командування ЗСУ повідомляє, що окупанти випустили по мирному населенню ракети Х-22 з території Курської області.

Після обстрілу в Кременчуку в інстаграмі активно шириться відео з місця подій з гештегом #russiaisaterroriststate. Таким чином українці намагаються привернути увагу всього світу до геноциду, який чинить росія, та закликають визнати рф країною-терористкою

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.