До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

При параді: 5 домашніх заходів, щоб ошатно вбратися

Проведені в ізоляції дні можливо й наштовхують на філософські думки, але точно ясно одне: душа прагне свята, а за квітчастою весною доводиться спостерігати з вікна. Vogue.ua пропонує розгледіти в цій ситуації більше можливостей, ніж покарань. Звідси ідея — потрібно гарно вбратися. Ось 5 домашніх заходів, для яких точно захочеться надіти все найкраще.

Для "походу" в театр

Якщо вже й доводиться обмежувати себе в доступних раніше задоволеннях, то культурне проведення часу має бути на плаву, до того ж є змога — безліч театрів у всьому світі пропонують онлайн-перегляд вистав і перформансів. Окреме задоволення, зібратися в театр так, ніби й справді потрібно буде до нього доїхати. Влаштувати собі культурний вечір у коктейльній сукні з програмою в руках — особливий привід, щоб відвернутися від буденного життя в чотирьох стінах.

Реклама
Для фотосесії

Менш богемний привід ще раз провести ревізію гардероба. Домашня фотосесія — один з ідеальних способів відвернутися від того, що відбувається, розслабитися й побачити, як звичні речі можуть заграти новими барвами. І не тільки речі! Знімання можна почати з імпровізованих задумів, а закінчити зі списком нових ідей і сценаріїв. Здорово, коли веселощі можуть з’явитися ніби нізвідки. Досить мати телефон і бажання зробити що-небудь креативне.

Для занять спортом

Мотивація для занять спортом нерідко залежить від інтер’єру студії й нової стильної форми. Так, об’єднавши приємне з корисним, можна нарешті випробувати на міцність відкладену в дальній кут форму, а розкладений на підлозі килимок або інше спортивне знаряддя додадуть тренуванню не тільки стимулу, але й стануть незвичним для ока інтер’єрним рішенням на найближчі 60 хвилин.

Для роботи

З перших днів режиму ізоляції зусебіч говорять про негативні наслідки роботи в ліжку й обов’язкову зміну піжами щонайменше на зручний домашній костюм або навіть джинси із сорочкою. І хай якими дратівливими видаються ці нагадування, вони абсолютно правильні: ніщо так не сприяє внутрішньому робочому настрою, як умови навколо й, особливо, зовнішній вигляд. А з огляду на те, що працюючи вдома можна дозволити собі трохи більше, вибираючи уніформу на найближчі дев’ять годин, то легко можна довіритися своєму бажанню поекспериментувати. Так і дивись, вийде знайти нове поєднання давно набридлих елементів гардероба, які чудово приживуться і в робочі будні після карантину.

Для романтичної вечері

Це, напевно, класика. Завжди, коли справа доходить до особливої вечері (навіть якщо вона пройде вдома на кухні), хочеться мати розкішний вигляд. А в нинішніх умовах вдається усвідомити, що вони зовсім не обмежують, а дають по-справжньому оцінити наявні можливості. Чим не казка?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.