До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Презентація онлайн-проєкту Connecting Women

1 грудня в ресторані Veranda on the River відбулася презентація проєкту Connecting Women, який ініціювала президентка медіакомпанії Edimedia Інна Гелетюк (Катющенко).

Інна Гелетюк (Катющенко)

Connecting Women — це youtube-проєкт у вигляді серії інтерв’ю з відомими жінками, лідерками у своїх сферах, які не бояться виходити за рами, діяти нестандартно та змінювати світ навколо себе. "Ми, жінки нової епохи, живемо просто в дивовижний час, — розповідає Інна Гелетюк (Катющенко). — У наших генах ще залишилася пам’ять, коли жінки відчували тиск суспільства й часто багатьом жертвували у своєму житті. Але водночас ми досягли миті, коли емоційно, духовно та інтелектуально готові усвідомити особистий потенціал, щоб розкрити його. Жіноча взаємодія здатна створювати нову реальність і розкривати можливості, таланти від Бога! Це і є головною ідеєю платформи Connecting Women".

Реклама

Майже за рік роботи каналу Інна Гелетюк встигла поспілкуватися з багатьма відомими жінками, з-поміж яких рестораторка Олена Борисова, співачка Ольга Полякова, засновниця агенції Gres Todorchuk Ярослава Гресь, психологиня Алла Клименко та інші. Прекрасним підсумком роботи стала обкладинка першого спеціального номера Viva! Connecting Women.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.