До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Презентація Leman Manhattan Preparatory School

У Києві відбулася презентація американської школи Leman Manhattan Preparatory School, яку в Україні і Казахстані представляє освітнє агентство BN Education Group.

Джошуа Анкорс, Director of Global Enrolment of Leman Manhattan Preparatory School

Leman Manhattan Preparatory School – це бординговая школа, що належить до елітних шкіл мережі Nord Anglia Education. Розташована вона в серці Мангеттена і зосереджена на всебічному розвитку студентів і їхньої якісної підготовки до вступу в університети зі світовим іменем. Велика увага приділяється розвитку індивідуальних особливостей учнів, їх талантів і здібностей.

Реклама
Оксана Чмихало і Сергій Комаровський
Ольга Мельничук, Оксана Чмихало (BN Education Group), Джошуа Анкорс (Leman Manhattan) і Альона Нікітіна (BN Education Group)

"Leman Manhattan Preparatory School – це перший розділ в біографії видатних особистостей, початок захопливої подорожі до вершин успіху і самореалізації, – каже Джошуа Анкорс, Director of Global Enrolment of Leman Manhattan Preparatory School. – Ми даємо основу всебічного розвитку і забезпечуємо ґрунтовними академічними знаннями за програмою міжнародного бакалаврату (IB), щоби наші випускники могли легко вступити до провідних коледжів та університетів з усесвітнього рейтингу ТОР-100. Звитяжний характер, могутність закладаються в дитині самою атмосферою, яка панує в колишній будівлі Bank of America – в золотій милі Нью-Йорка. Саме тут, на Мангеттені, прямо на Wall Street, в безпосередній близькості від Світового фінансового центру і Нью-Йоркської фондової біржі розташовані навчальний корпус Leman Manhattan й апартаменти дітей".

Аліна Алієва з донькою Сабріною
Оксана Чмихало й Ірина Дамаскіна

Засновник агенції BN Education Group Оксана Чмихало додає: "Leman Manhattan Preparatory School здійснює навчання дітей від 14 до 18 років у групах по 8-10 осіб, тому тьютор приділяє максимум уваги й наглядає за кожним студентом, гарантуючи тим самим абсолютний комфорт і цілодобову безпеку. Цілковита приватність, різноманітність додаткових курсів, участь у волонтерських і соціальних проектах міста, а також видатні викладачі з гучними іменами, наприклад, з Бродвейської консерваторії, й, звичайно, однокурсники з країн G20 допоможуть Вашій дитині оволодіти бездоганною комунікаційної етикою й обзавестися корисними й потрібними знайомствами на майбутнє".

<b>SchoolPresentation</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.