До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відкриття жіночого бізнес-клубу WTECH

1 листопада відбудеться перша зустріч закритого жіночого бізнес-клубу WTECH, що об'єднує жінок-керівників технологічного сектора: засновниць стартапів, керівників і топ-менеджерів IT-компаній, інвесторів і партнерів венчурних фондів.

Запрошеним спікером на відкритті клубу в київському ЦУМі буде Іда Бірхолтер – співкерівник IOME, приватного інвесторського партнерства жінок-директорів з регіону Перської затоки; експерт у сфері підприємництва і управління капіталом, impact-інвестування, а також в питаннях розширення прав і можливостей жінок.

Реклама
Іда Бірхолтер

WTECH – це спільний проект фонду Вікторії Тігіпко TA Ventures і агентства Верослави Новосільної Slova TECH PR. "Раз на місяць ми зустрічаємося, щоб надихнутися, обмінятися досвідом і підтримати один одного в розвитку бізнесу", – розповідають засновниці WTECH і запрошують вступити в клуб всіх, хто пов'язав своє життя з IT.


Детальніше про WTECH читайте на сайті організації.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.