До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Оскар – 2020": найкращі фото знаменитостей в Instagram

Найпам'ятніші моменти сезону нагород часто відбуваються далеко за межами червоної килимової доріжки або сцени. Показовий приклад: Бред Пітт, який пильно стежить за промовою Дженніфер Еністон за лаштунками Премії Гільдії кіноакторів 2020. Добре, що є соціальні мережі, де це фото моментально стало вірусним.

Бред Пітт за лаштунками Премії Гільдії кіноакторів 2020

Схожі справи з найгучнішою ніччю в індустрії розваг. Від Ребел Вілсон, яка позує з Піттом, до Руні Мари і Гоакіна Фенікса, що їдять гамбургери після церемонії на ганку (статуетка "Найкращий актор" Фенікса теж у кадрі) – Instagram знову продемонстрував, що знаменитості поводяться так само, як і всі інші люди.

Реклама
Руні Мара і Гоакін Фенікс

Фотограф Грег Вільямс зобразив Гоакіна Фенікса і Руні Мару, які святкують перемогу актора в категорії "Найкраща чоловіча роль" з бургерами в руках. Чудовий вигляд мають і кеди, які Руні вдягнула після формальної частини.

Синтія Еріво з мамою

Синтія Еріво і її мама разом прийшли на премію в білих вбраннях. Еріво гордо підписала свою фотографію в Instagram: "Я і моя мама на "Оскарі" поєднуємося".

Ребел Вілсон і Бред Пітт

У Ребел Вілсон, схоже, був свій план на церемонію "Оскар": зробити якомога більше світлин з Бредом Піттом. Вона поділилася трьома фотографіями з лауреатом премії в своєму Instagram.

Шарліз Терон і Казухіро Цудзі

Халат. Обслуговування номерів. І "Оскар". Що ще може знадобитися Шарліз Терон і візажисту Казухіро Цудзі (він виграв статуетку за роботу у фільмі Терон "Секс-бомба")?

Зак Брафф і Флоренс П'ю

Зак Брафф залишив дбайливе (і важливе) нагадування своїй дівчині Флоренс П'ю перед великою ніччю: "Візьми свої квитки".

Марґо Роббі і Том Акерлі

Марґо Роббі подбала про те, щоб отримати відмінний Polaroid-знімок зі своїм чоловіком Томом Акерлі напередодні премії.

Сальма Гаєк і Пенелопа Крус

Нічого дивного: Сальма Гаєк годує Пенелопу Крус. "Боже мій, ми були такими голодними", – написала Гаєк в Instagram. Кожній дівчині потрібна така подруга!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.