До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Обережно! Небезпека вибуху: як розпізнати різні боєприпаси

Рятувальні служби України продемонстрували, який вигляд мають різні боєприпаси, і закликали громадян у жодному разі не торкатися їх, а відразу повідомляти про знахідку в ДСНС.

Щодня вибухотехніки та підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій знешкоджують десятки боєприпасів. Упродовж березня лише на території Києва та Київської області фахівці вибухотехнічної служби Національної поліції України спільно з колегами з ДСНС вилучили та знищили близько 10 тисяч боєприпасів різного типу. Серед вибухонебезпечних об’єктів — нездетоновані тактичні ракети, авіаційні бомби, артилерійські боєприпаси, ручні гранати. Саме ці об’єкти — одна з головних причин, через яку громадянам не дозволяють повернутися в міста та селища, поки небезпека не буде повністю усунена.

Реклама

Якщо ви помітили підозрілий предмет, у жодному разі не наближайтеся до нього та не намагайтеся самостійно перенести чи розібрати його. Повідомляйте про знахідку через чат-бот Кіберполіції у Telegram @ukraine_avanger_bot або телефонуйте до територіальних підрозділів поліції.

Артилерійські снаряди
Мінометні міни
Боєприпаси до реактивних систем залпового вогню
Різні боєприпаси

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.