До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий портрет королівської сім'ї

На новому офіційному портреті британської королівської сім'ї позують спадкоємці британського престолу, включно з принцем Джорджем.

Щоб ознаменувати початок нової декади, британська королівська сім'я опублікувала в своєму "Інстаграмі" фото королеви Єлизавети II і спадкоємців престолу: принца Чарльза, принца Вільяма і принца Джорджа. Світлину зробив фотограф Ранальд Макечні в вишукано декорованому тронному залі Букінгемського палацу. Сім'я стоїть на червоній доріжці, всі одягнені в різні відтінки синього. На сукні королеви – сапфірова брошка, а принц Джордж одягнений в штани з тканини в шотландську клітинку. Можливо, це означає, що малюк вже достатньо дорослий, щоб носити не лише шорти, як заведено в британських аристократичних колах. Найімовірніше, фотографію зробили в той день, коли всі готували різдвяний пудинг для Британського іноземного легіону. Нагадаємо, королева Єлизавета II вступає в сьоме десятиліття на престолі, і це – наочне нагадування про майбутнє британської монархії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.