До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новини дизайну: все найцікавіше в вересні

Паризький готель з дизайном знаменитої Dimore Studio, нова колекція дизайнерських меблів у бутиках Roche Bobois і старовинний французький бренд аксесуарів для вина Vogue.ua зібрав головні новини зі світу дизайну.

Все змішалося в домі

Над інтер'єром паризького готелю Saint-Marc працювали Брітт Моран і Еміліано Сальчі з Dimore Studio. Зал з оксамитовими кріслами і низькими латунними столиками нагадує клубний бар, а дзеркала і скляний декор для номерів виготовлені в майстернях острова Мурано. У готелі є 26 номерів, сад, тераса і спа-центр, а до Опери Гарньє – всього 600 метрів.

Реклама
Мережевий маркетинг
Коктейльний столик Cute Cut, версія Жоани Васконселос

Світ дізнався про португальську мисткиню Жоану Васконселос 2005 року, коли вона показала на бієнале у Венеції інсталяцію A Noiva – величезну люстру з 25 тисяч гігієнічних тампонів. Цього року Васконселос дебютувала в ролі інтер'єрного дизайнера: на запрошення Roche Bobois вона інтерпретувала шість культових предметів французького бренду: диван Mah Jong, стільці з серії AVA, крісла Lady B. і Nuage і столики Cute Cut. Вдалося іронічно і дуже "по-португальськи", каже дизайнерка.

Дизайнерські аксесуари для вина L'Atelier du Vin

<b>L'atelier du vin 12 персон</b>

Новий бренд в бутику "12 персон" сподобається вам, якщо ви ставитеся до вина, як до мистецтва. Французький дім L'Atelier Du Vin з 1926 року випускає ексклюзивні аксесуари для насолоди вином. Асортимент неймовірний: від льоху до столу. Елегантні штопори, індикатори тиску для ігристих вин, винні набори в настінних шафах з горіха, гіди сирами і вінтажними винами Франції, підноси для пляшок – тут є все, аби зануритися у світ вина. L'Atelier Du Vin – старовинне сімейне виробництво зі штаб-квартирою в Парижі.

Loewe Craft Prize 2019

Японський дизайнер Гента Ішізука – переможець Loewe Craft Prize 2019. На створення круглої скульптури Surface Tactility #11, що здобула перший приз, майстра надихнула сітка з апельсинами з супермаркету. Ішізука покриває свої твори з пап'є-маше натуральним лаком уруси в традиційній японській техніці, яка зародилася ще 6 000 років тому і аж до Х століття була невідомою в Європі. За плечима дизайнера вже 8 персональних виставок, зокрема, в Кіото, Осаці і Лондоні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.