До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове місце: в Києві відкрили готель Riviera House

65 стильних номерів, три конференц-зали, ресторан паназіатської кухні KAMA, кондитерська-бібліотека Sweet Book і найкращий у місті вид на Поділ і Дніпро – ось короткий портрет готелю Riviera House, який відкрили в Києві після реконструкції.

Немає кращого місця для вивчення міста за старовинний Поділ. Готель Riviera House відкрився в самому серці району: на Поштовій площі, зразу навпроти Річкового порту, де місяць тому відновили фрески і монументальні мозаїки, і зробили галерею. До Михайлівського собору з готелю – всього 400 метрів на фунікулері, до Софіївського – 1 кілометр, стільки ж до Андріївського узвозу.

Реклама
Вид з готелю

Riviera House – бізнес-готель, що має всі шанси стати епіцентром ділової активності. Тим, хто приїжджає до міста на бізнес-конференцію, буде зручно зупинитися тут. На другому поверсі в Sweet Book зовсім скоро запрацює бібліотека, де можна буде ознайомитися з книжковими новинками, на сьомому поверсі в ресторані KAMA Unique Asia можна пообідати і упорядкувати думки перед виступом.

Ресторан KAMA

Інтер'єр виконаний у скандинавському стилі. Дизайнерка Ольга Дзюба використовувала натуральні матеріали, щоб зробити інтер'єр максимально лаконічним. Хороший дизайн майже непомітний – в Riviera House це негласне правило.

Серед оригінальних деталей – дерев'яні панелі, що нагадують 3D-інсталяції, які важко не сфотографувати. Лаконічний дизайн розбавлений предметами мистецтва: по всьому готелю і в номерах – близько ста картин, зокрема роботи художника-мураліста Едуардо Кобри.

<b>Riviera House</b>

На сьомому поверсі готелю працює KAMA – паназіатський ресторан з розкішним видом на Поділ. У меню – лангусти в бамбуку карі-лайм, тартар з тунця з гуакамоле, гаспачо з тартаром з лосося, том ям з куркою. У теплу пору можна випити кави на літній терасі Secret Garden by Sweet Book. Вона виходить на Поштову площу і занурює в епіцентр київського життя. Особливо хороші в Sweet Book каші і страви з яєць: пшоняна каша з пармезаном і яйцем пашот, рисова з жасмином, зелена гречка з шиітаке, а також яйця по-шотландськи, омлет з трюфельною олією і омлет з кабачками і лангустами. Хоч дворик і виходить на Поштову площу, де завжди багатолюдно, тут камерно і затишно: в саду ростуть апельсини, звучить класична музика – справжній таємний сад, прихований від посторонніх.

Літня тераса Secret Garden by Sweet Book

Краще дослідити Київ допоможе консьєрж-служба світового класу: гостям розкажуть про заходи, які проходять у місті, забронюють столик у ресторані і таксі. Консьєрж-сервіс у Riviera House доступний 24/7.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.