До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий портрет принца Джорджа з нагоди його дня народження

Для герцога й герцогині Кембриджських відзначати дні народження членів сім’ї новим королівським портретом стало вже солодкою традицією. Так, сьогодні, 22 липня, принц Джордж святкує свій день народження — йому виповнюється дев’ять років. З цієї нагоди Кейт Міддлтон і принц Вільям поділилися новим фото, зробленим під час відпустки у Великій Британії на початку цього місяця. На знімку Джордж позує в блакитній футболці й демонструє свою фірмову усмішку, яку він успадкував від матері. "Джорджу виповнюється дев’ять років", — підписали новий офіційний портрет щасливі батьки.

Принц Джордж

Поки ще невідомо, як молодий член королівської сім’ї відсвяткує свій день народження, але Кейт Міддлтон розповіла, що святковий торт вона готуватиме власноруч. "Це стало певною традицією не лягати спати до півночі й розбиратися з неймовірною кількістю сумішей для тортів і глазурі. Я готую занадто багато, але мені це подобається", — сказала Кейт.

Реклама

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.