До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Наші руки в крові": Арнольд Шварценеггер закликає відмовитися від російського палива

14 червня актор, екоактивіст, колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер звернувся до громадськості на шостому річному світовому саміті в Австрії та закликав Європу відмовитися від російського палива.

Реклама

"Подивіться на трагедію в Україні. Ми просто в шоці від того, що бачимо щовечора в новинах. Та будьмо чесні із собою: 1300 ракет, що їх росія випустила по українських містах упродовж перших двох місяців війни, коштують 7,7 мільярда євро. Це достобіса багато. Проте впродовж того самого часу Європа перерахувала росії 44 мільярди євро за паливо", – сказав Арнольд. І додав, що, хоча росіяни й засмучені втратами на війні, проте їм не доводиться фінансувати вбивства та техніку зі своїх кишень: за це платить Європа. "Як не подивись – наші руки в крові, – зазначив він. – Час припинити брехати собі. В нас є всі ресурси, щоб залишити викопне паливо в минулому. Ми завинили українським дітям, які ростуть у бомбосховищах. Ми завинили перед собою. Маємо зробити все, щоб злізти з нафтової голки".

Це вже не перша промова політика, в якій він наголошує на насильницькій поведінці росії. Нагадаємо, три місяці тому він звернувся до росіян, де, зокрема, зазначив: "Внаслідок своєї жорстокості росія тепер ізольована від світової спільноти"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.