До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Музика зцілює серця: благодійний вечір у Hilton Kyiv

24 листопада в готелі Hilton Kyiv відбудеться V благодійна вечеря "Музика зцілює серця", присвячена збору донорських коштів на оновлення обладнання у реанімаційному відділенні Центру дитячої кардіології та кардіохірургії у Києві.

Відбувається він щороку з моменту відкриття Hilton Kyiv і незмінно збирає безліч небайдужих людей разом. Цього разу організатори підготували особливу програму. Всіх гостей спочатку чекатиме спеціальна вечеря з меню з чотирьох страв, розроблених шеф-кухарем готелю Шота Годердзішвілі. Потім очікується виступ учасників українських талант-шоу, які виконають світові хіти у супроводі акустичного оркестру. Однак головним сюрпризом стане виступ найбільш затребуваного і улюбленого артиста в країні. Організатори поки тримають в секреті його ім'я.

Реклама

За традицією проведуть і благодійний аукціон, учасники якого купують не речі, а емоції. Наприклад, цього року серед лотів є різноманітні подорожі, атрибутика команди Формула-1 McLarren, підписана першим пілотом Фернандо Алонсо, лот від української тенісистки Еліни Світоліної, що займає зараз четвертий рядок у світовому рейтингу, тренування з воротарем ФК "Динамо Київ" Денисом Бойко, майстер-клас від топ-моделі Олени Османової, день з шеф-кухарем Hilton Kyiv, Шота Годердзішвілі, і ще безліч подарунків.

Інна Князева

"Девіз нашого благодійного вечора: "Допомагати – легко", – розповідає Інна Князева, організатор благодійних та соціальних проектів Hilton Kyiv. – Для мене особисто дуже важливо, щоб приємні враження і післясмак від якісно і корисно проведеного часу залишалися якомога довше. Саме це стало натхненням для такої підбірки лотів".

Як приєднатися до благодійного вечора "Музика зцілює серця":

Запрошення можна придбати, зробивши благодійний внесок 3500 грн з людини.

Реквізити для перерахування донорських коштів через банківський переказ на рахунок партнерської благодійної організації Міжнародний благодійний фонд "Дитяче серце":

Код ЄДРПОУ: 20033929

Банківські реквізити:

АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

МФО банку: 321842

Рахунок №26008053016469

Призначення платежу: #hiltoncharity, ЕЛЕКТРОННА ПОШТА НА ЯКУ ВИ ХОЧЕТЕ ОТРИМАТИ ЗАПРОШЕННЯ.

Для альтернативних методів оплати необхідно зателефонувати за номером +38 (067) 690 23 21.

100% донорських коштів буде витрачено на закупівлю обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.