До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фотозбільшення: один день з життя редактора разом з Huawei P30 Pro

26 березня команда Huawei представила новий флагманський смартфон Huawei P30 Pro, камеру якого вже називають найкращою у світі мобільної фотографії. Ознайомитися з новинкою і протестувати її у справі вже встигла шеф-редактор сайту vogue.ua, Віолетта Федорова.

Віолетта Федорова

На паризьку презентацію нових флагманів Huawei P30 і Huawei P30 Pro я їхала з особливим натхненням. З одного боку, я не технологічний журналіст, який може максимально детально розповісти про всі особливості новинки, а з іншого, разом з Huawei я вже два роки, встигла скористатися попередніми моделями P10 і P20, і хороша камера – мій головний критерій вибору при купівлі мобільного телефону. Після побіжного знайомства в Парижі випробувати новенький Huawei P30 Pro мені пощастило відразу в реальних умовах – через кілька днів я вирушила на Тиждень моди в Будапешт, де смартфон просто став моїми очима.

Реклама
Фото: Huawei P30 Pro

Для початку потрібно сказати, що Huawei P30 Pro створений для того, щоб кожен відчув себе фотографом. Тут відразу чотири камери (основна – 40 МП) з різною фокусною відстанню – від дуже широкого кута до 10-кратного гібридного зуму, а надчутливий сенсор дає змогу знімати практично в темряві. Фронтальна камера має 32-мегапікселі, а селфі з нею вдаються яскравими і деталізованими навіть під час вечірки або з засвіченим фоном.

Huawei P30 Pro визнаний асоціацією TIPA (Technical Image Press Association) найкращим камерофоном року

Жоден Тиждень моди не минає без яскравих гостей і стритстайл-звітів. Розглянути їх образи в найдрібніших деталях мені якраз і допоміг зум. Так, всі три фотографії сестер Сузукі, інфлюенсерів з Токіо і зірок останніх рекламних кампаній Moschino і Diesel, зроблені з однієї відстані. І якщо здалеку прочитати напис на їх сумках практично неможливо, то при 10-кратному збільшенні стають помітні навіть особливості шрифту.

1x, 5x, 10xФото: Huawei P30 Pro

Активно і розумно я користувалася ним і на бекстейджі показів. Там панує хаос і підійти до моделей близько не завжди вдається, але тут мені це і не потрібно було – на екрані видно всю красу фактур з осінньо-зимової колекції Marco Rambaldi.

1x, 5x, 10xФото: Huawei P30 Pro

Зйомка в темряві у мене була не в найскладніших умовах, все-таки подіум точково освітлюють. Але моделі ходили досить швидко і було приємно бачити, як фокус чіпляється за дівчину і вдається зробити цілком різкий знімок і миттєво його відправити в соціальні мережі.

Фото: Huawei P30 Pro

Протестувати нічну зйомку я вирішила не тільки на подіумі, але і в умовах реального міста. Листівковий Будапешт і Huawei P30 Pro просто знайшли одне одного – величні будівлі навіть у дев'ятій вечора мали на фотографіях яскравий і різкий вигляд. Це у мене ще трохи тряслися руки від страху впустити смартфон на бруківку. До речі, на момент цієї вечірньої зйомки, а я не випускала телефон з рук весь день, у мене залишалося ще 32% заряду батареї.

Режим нічної зйомки
Фото: Huawei P30 Pro

Активні користувачі Instagram точно оцінять світлини з камери, яка у режимі зйомки "Портрет" красиво розмиває задній фон і робить приємне боке. Цього ефекту можна досягати як при використанні фронтальної камери, щоб зняти селфі, так і якщо фотографувати великий об'єкт. Я, наприклад, навіть встигла відчути себе практично фуд-фотографом.

Фото: Huawei P30 Pro

Однією з моїх улюблених функцій став надширокий кут. Його я встигла випробувати і при зйомці відео фінальних виходів моделей, і під час відвідування бутика угорського бренду Nanushka. Це одне з наймодніших місць у місті, де можна і одяг вибрати, і замовити матчу або смузі в затишному барі. У кадр з цим режимом вдалося повністю вмістити рейл одягу, а ще – красиво сфотографувати інтер'єр.

<b>NanushkaStore</b>

Знайшла я для себе в Huawei P30 Pro і один очевидний мінус, хоча він же і ще один плюс. Це градієнтна задня панель. Вона настільки красива, що мені не хочеться ховати її під чохлом, і тепер головне нічого і ніде не розбити :)

Федорова Віолетта на Тижні моди в Будапешті

Більше інформації про Huawei P30 Pro.

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.