До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Life Ball 2019: як минув найбільший благодійний вечір в Європі

8 червня в центрі столиці Австрії відбувся Life Ball 2019 – щорічний найбільший благодійний захід в Європі, спрямований на збір коштів на боротьбу з ВІЛ-інфекцією та СНІДом. Традиційно організаторами 26-го "Балу життя" стала некомерційна компанія LIFE PLUS, заснована 1992 року Гері Кеслером і Торгом Петросяном. Урочиста подія минула в Віденській ратуші і своїми масштабами може позмагатися з amFAR.

Life Ball 2019

Офіційним спонсором балу є австрійська філія міжнародної компанії з флористики та декору Fiori Company, яка мала честь приєднатися до такої масштабної події. Для цього проекту компанія Fiori залучила найкращих флористів та декораторів, і привезла до Відня 60 тис. одиниць відібраних квітів і декору, щоб втілити в життя задуманий концепт. Розмір тільки декорованої площі склав більше 400 кв.м.

Реклама
Life Ball 2019
Life Ball 2019

Life Ball 2019
Life Ball 2019

Life Ball 2019 зібрав багатьох знаменитостей на червоній доріжці, всі вони з радістю прийшли взяти участь у зборі коштів та заодно продемонстрували свої ефектні образи. Серед гостей були: Діта фон Тіз, Кеті Голмс, Аліна Байкова, Дебора Кокс і багато інших.

<b>гости life ball 2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.