До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лі Еделькорт проведе вебінар з питань трендів сезону осінь-зима 2021/22

23 липня Лі Еделькорт, головна світова тренд-гантерка й засновниця агентства з прогнозування модних тенденцій Trend Union, спеціально для України проведе вебінар STILLNESS, під час якого розповість про ключові тенденції сезону осінь-зима 2021/22. Компанію їй підтримає Філіп Фіммано — куратор міжнародних проєктів Trend Union.

Філіп Фіммано і Лі Еделькорт

"Ми почнемо із чистого аркуша, щоб написати новий розділ про людство і його пошук способів виживання. Одяг світлих кольорів допоможе нам усунути зайве й принести спокій. Дбайливо пофарбовані речі, які ми щодня використовуємо, а не зберігаємо в шафах. Форми, які не втрачають себе, і деталі, які гарно старіють, і майже вічна якість, — розповідає Лі Еделькорт. — Також ми спостерігаємо стійку тенденцію до використання природних органічних волокон. Знову повертається в’язаний одяг (безліч нових трикотажних рішень), тканини ніби захищають і обіймають своїх власників".

Реклама

Це лише деякі факти з тих, які можна буде дізнатися під час вебінару місіс Еделькорт. Почне вона свою розповідь із ситуації, яка склалася у світі креативної економіки після епідемії коронавірусу, окремий блок буде присвячено кольорам, а потім тренд-гантерка розповість про актуальний текстиль і його вплив на всю індустрію.

Докладніше про програму заходу та купівлю квитків, читайте тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.