До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Червоною ниткою: Аліна Френдій про смартфон на всі випадки життя

Що для блогера означає його смартфон? На це запитання хочеться відповісти коротко і при цьому змістовно: "В одному пристрої зосереджена не тільки наша робота, а практично все життя". Ми тут зберігаємо фотографії з улюбленими людьми, записуємо спонтанні геніальні ідеї і стежимо за кількістю пройдених на день кроків. А тепер уявіть, що смартфон означає для fashion-блогера. До всього вищепереліченого ще сміливо можна додати модний фактор. Телефон стає нашим аксесуаром, важливою частиною образу, і до його вибору слід ставитися дуже серйозно.

Мене звати Аліна Френдій, в Instagram у мене більше 350 тисяч читачів, з якими ми щодня знайомимося з трендами сезону, вчимося складати модні образи і просто любити себе. Цього літа я всім наполегливо рекомендую звернути увагу на червоний. Сама я це вже зробила – в моєму гардеробі тепер є кілька червоних речей, а головним другом став новенький Samsung Galaxy S10+, звісно, що червоного кольору.

Реклама

Причин у цього вибору кілька. По-перше, я люблю раціональні придбання, які повинні служити довго, а червоний – це класика, але при цьому абсолютно ненудна. Як людину, яка дуже вимогливо ставиться до фотографій, в Galaxy S10+ мене привабила камера. Вона знімає абсолютно все – від надшироких панорам, що особливо важливо у відпустці, до ідеальних селфі з правильним боке, від заходів до світанків. Що ще важливо для блогера – тут є функція суперстабілізації відео. З нею можна забути про екшн-камери.

Крім того, я ще є засновницею двох модних брендів, тому під час поїздок або вдома мені все одно потрібно багато часу працювати: вибирати тканини, затверджувати ескізи і робити зйомки. Тут мені допомагає динамічний AMOLED-дисплей. Він відображає 16 мільйонів кольорів, володіє найвищим рівнем яскравості, кольору і контрастності, і при цьому оснащений технологією, яка зменшує кількість випромінюваного синього світла. Разом з ним я не боюся за здоров'я своїх очей і при цьому можу спати спокійно.

Я в телефоні практично в режимі 24/7, тому можливість поділитися зарядом батареї у потрібний момент заслуговує на особливу увагу – працює як між смартфонами, які підтримують цю функцію, так і з бездротовими годинниками і навушниками.

Всі ці характеристики лише підтверджують правильність мого вибору, а комбо з червоного та Galaxy S10+ роблять це літо яскравішим. Приєднатися до нас дуже просто: на сайті Samsung у липні діє спеціальна пропозиція на смартфони Galaxy S10+ Red та інші моделі червоного кольору.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.