До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

SAINT ROSE: нова колекція букетів до 10-річчя FIORI Company

Міжнародна компанія з флористики та декору Fiori представила нову колекцію букетів SAINT ROSE, приурочену до свого 10-річчя. Джерелом натхнення під час її створення для креативного директора Fiori Company Костянтина Кондакова послугувала виняткова краса і різноманіття садових троянд.

Колекція букетів FIORI SAINT ROSE

Колекція SAINT ROSE – нагадування про величну СИЛУ жінки. Силу терпіння і сліз, безмежної хоробрості, пристрасті та відданості. Нагадування про силу любові до своєї сім'ї. Силу – здатну побудувати новий світ так само швидко, як перетворити його на попіл.

Реклама
Колекція букетів FIORI SAINT ROSE

Оформлення букетів колекції SAINT ROSE доповнили шифон-плісе, виконаний у вигляді жабо, і французький бант, форма якого запозичена з декору класичних дзеркал.

<b>fiori букеты</b>

Букети SAINT ROSE — це зізнання в безмежному коханні і вдячності жінці: дівчині, нареченій, мамі. Всю повагу і увагу ми віддаємо їм, показуємо, як багато вони означають для кожного з нас.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.