До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кілька причин звернути увагу на нові телевізори Samsung Neo QLED 8K

Компанія Samsung представила флагманські телевізори Neo QLED 8K, які обіцяють wow-враження від перегляду завдяки можливостями штучного інтелекту. Розповідаємо про новинку в деталях.

Реклама

Необмежені можливості штучного інтелекту

Нова модель Neo QLED 8K доводить, що сьогодні телевізори виходять на абсолютно новий рівень, тож обіцянка Samsung, що перегляд подарує нові wow-враження, цілком реалістична. Справа в тому, що нова модель оснащена унікальним процесором NQ8 AI Gen3: це нейронний процесор, який блискуче справляється зі збільшенням деталізації і робить зображення чіткішим незалежно від якості вхідної картинки, а отже нові телевізори перевершують у можливостях звичайні з роздільною здатністю 4K.

Що ми отримуємо, якщо простими словами? Дуже якісну, яскраву, реалістичну картинку, що особливо вражає під час перегляду документального кіно про довкілля, бойовиків з екшен-сценами і спортивних змагань, коли помітний кожен рух м'язів на обличчі спортсмена, — здається, навіть у першому ряду на матчі ви не побачите це так чітко.

AI-масштабування зображення

Головна особливість моделі Neo QLED 8K — масштабування на основі штучного інтелекту. Потужний процесор дозволяє телевізору перетворювати контент будь-якої роздільної здатності до рівня 8K. Технологія AI-масштабування 8K Pro залучає 512 нейронних мереж штучного інтелекту та здійснює інтелектуальну обробку зображення: не просто збільшує картинку, а розпізнає об’єкти на екрані та додає необхідні пікселі. Це здається магією, проте так працює штучний інтелект.

AI-звук

Багатьом із нас знайома проблема, коли при перегляді серіалу чи фільму фонові шуми у ньому перекривають голоси героїв і ми змушені піднімати гучність, що насправді не вирішує проблему, а тільки дратує. Про цю незручність можна забути, адже у флагманській моделі Neo QLED 8K за чистоту звуку відповідає технологія на основі штучного інтелекту. Функція активного підсилювача голосу Pro (AVA Pro) тепер чудово виокремлює діалоги від фонового шуму, гарантуючи, що кожне слово буде почуте. А технологія об'ємного звуку Pro (OTS Pro) також покращує аудіосупровід, синхронізуючи звук з дією на екрані, що створює динамічніший і захопливіший досвід перегляду.

Новий досвід для геймерів

Флагманські моделі мають автоматичний ігровий режим зі штучним інтелектом — і не обов’язково бути затятим геймером, щоб оцінити цей режим, адже провести годину ввечері за гонками чи стратегією — завжди гарний спосіб відволіктися. Штучний інтелект робить ігровий процес більш захопливим завдяки автоматичному ігровому режиму з AI — він самостійно визначить жанр гри, в яку ви граєте, та підбере оптимальні налаштування картинки. Наприклад, збільшить яскравість у темних сценах RPG-ігор або увімкне віртуальний приціл для шутерів.

Операційна система Samsung Tizen

Телевізори Neo QLED 8K працюють на найновішій версії операційної системи Tizen, яка надає доступ до нових додатків та ексклюзивних сервісів від Samsung та сторонніх розробників. Для зручності щоденного користування є додаток Samsung Daily+, що дає змогу легко керувати своїми повсякденними справами просто з екрану телевізора. Daily+ включає такі програми та сервіси, як SmartThings, Трекер тренувань, Workspace та багато іншого. Також дуже зручним є вбудований SmartThings Hub для керування пристроями розумного дому — від пилососа до освітлення.

Дизайн Infinity Air

Телевізори Neo QLED 8K створені для естетів, які прагнуть, щоб гаджети в їхньому домі були не тільки сучасними, але й гармонійно вписувалися в інтер'єр. Телевізори Neo QLED 8K дійсно мають разючий вигляд: за рахунок того, що рамки навколо екрану зменшені до мінімуму, а профіль ультратонкий, фактично 65-дюймовий екран займає всю передню панель, і нічого не відволікає вас від повного занурення у класне зображення. Тож ефект поглинання у цьому випадку працює на всі 100 відсотків. Ну а тонка дзеркальна підставка Infinity Air настільки делікатна й непомітна, що створюється враження, ніби екран пливе у повітрі.

Придбати телевізор Samsung Neo QLED 8K

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.