До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кейт Міддлтон зустрілася з Першою леді України Оленою Зеленською в Букінгемському палаці

Сьогодні, 19 вересня, у Лондоні відбудеться державний похорон Єлизавети II, на якому буде присутня Перша леді України Олена Зеленська. Напередодні траурної церемонії вона зустрілася з принцесою Уельською Кейт Міддлтон у Букінгемському палаці.

Обидві жінки були в чорних убраннях. Кейт Міддлтон одягла сукню-пальто свого улюбленого бренду Catherine Walker та чорні замшеві туфлі Aquazzura. Свій образ принцеса Уельська доповнила перловим браслетом, який раніше належав принцесі Діані. Тим часом Олена Зеленська вибрала чорну сукню міді A.M.G., елегантні туфлі та чорний жакет, який був прикрашений брошкою з колекції Guzema Jewelry Х Gunia.

Реклама
Посол України у Великій Британії Вадим Пристайко з дружиною, Перша леді Украіни Олена Зеленська, премєр-міністр Денис Шмигаль

Також Перша леді України, прем’єр-міністр Денис Шмигаль та посол України у Великій Британії Вадим Пристайко з дружиною Інною побували у Вестмінстер-голі в будівлі британського парламенту. Зеленська та члени української делегації віддали шану Єлизаветі II.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.