До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Канал "Україна" повертається в ефір

18 квітня частина проєктів каналу "Україна", які мають мільйони прихильників, повертаються до глядачів в ефірі телеканалу "Індиго TV". Відтепер знов виходитимуть програми "Ранок з Україною", "Зірковий шлях", "Місія: краса", "Свекруха чи невістка", а також серіали власного виробництва.

"З першого дня війни канал „Україна" розпочав боротьбу на інформаційному фронті. Ми були і є одним з виробників і трансляторів марафону „Єдині Новини". Водночас ми відчуваємо великий суспільний запит на додатковий контент, який допомагає адаптуватися в нових реаліях, облаштувати життя в умовах військово часу, давати емоційну підтримку. Ми вже запустили на наших YouTube-каналах оновлені „Ранок з Україною" та „Зірковий Шлях", запускаємо цієї суботи „Говорить Україна. Хроніки незламності", і бачимо високу цікавість до цих проєктів. На мою думку, запуск улюблених програм і серіалів каналу „Україна" в ефірі „Індиго TV" матиме важливий терапевтичний ефект — допомагатиме людям емоційно, психологічно відновлюватись в умовах цієї страшної, виснажливої війни", — говорить директорка телеканалу "Україна" Вікторія Корогод.

Разом зі своїми глядачами ведучі каналу "Україна" проживатимуть складні реалії війни, знайомитимуть з історіями мужності та спротиву українців, говоритимуть про шлях до перемоги та внесок у неї кожного українця, підтримуватимуть, інформуватимуть, ділитимуться корисними порадами.

Реклама

Щодня в ефір виходитимуть прем’єрні випуски "Зіркового Шляху" у спеціальному форматі, актуалізованому для воєнного часу. "Ранок з Україною", який цього тижня повернувся до глядачів на Youtube-каналі, в ефірі "ІндигоTV" виходитиме тричі на тиждень – у понеділок, середу та п’ятницю о 9:01. З понеділка по п’ятницю на глядачів чекають улюблені випуски мейковер-шоу "Місія: краса", кулінарного шоу "Свекруха чи невістка", таємниці "Реальної містики" з Андрієм Дебріним, розслідування "Агентів справедливості". Також в ефірі "ІндигоTV" виходитимуть улюблені серіали каналу "Україна". Вже з наступного тижня до глядачів повертається медична драма "Черговий лікар", перший український серіал про рятувальників "Виклик", мелодрама "Обручка з рубіном"

Телеканал "Україна" й далі працюватиме у форматі "Єдині новини" та допомагатиме тримати інформаційний фронт.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.