До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спецпроєкт: яка вона – ідеальна зустріч друзів

У новому спецпроєкті Vogue UA, Oh My Look!, G.Bar і Martini Fiero зібрали компанію приятелів, у якої дізналися, що ж для них означає ідеальна вечірка з італійським присмаком. Нашим героями стали: Лера Бородіна, Сабіна Мусіна, Андрій Шабанов, Наті і Діма Авдєєви.

У кожного з них насичене життя і безліч проєктів, але зібратися разом, приготувати смаколики – закуски і коктейлі, підібрати музику – це гарна традиція, яку не можна порушувати.

Реклама

Лера Бородіна

Мій шортлист обов'язкових складових класної зустрічі з друзями простий і складний водночас: атмосферний літній майданчик; час зустрічі до заходу, щоб застати золотий годинник; аби всі були offline; обов'язково спробувати всю їжу у товаришів (вони давно змирилися); багато говорити і сміятися; планувати наступну зустріч одразу.

Сабіна Мусіна

Все наше життя – дедлайн, тому у взаєминах з друзями я підтримую спонтанність. Для мене такі зустрічі приємніші вдвічі, і для них у мене в телефоні є перевірений плейлист.

Його складають ідеальні для літа треки: "Мужа дома нету" – Ivan Dorn & Zventa Sventana, "Warm on a Cold Night" – HONNE, "Fade Away" – Gaelle.


Андрій Шабанов

Моя ідеальна вечірка починається з правильної музики. Перевірений часом для мене – соул 1970-х, наприклад, Barry White і Jackson 5. У цій музиці є невловима легкість і безтурботність, які ідеально вписуються в літній настрій. Людство тоді тільки почало освоювати космос і всі вірили в прекрасне майбутнє.

Як музичний фанат з 35-річним досвідом, можу сказати, що для мене немає більш сонячної музики, ніж соул. Тому сміливо вмикайте Marvin Gaye, Al Green або Daryl Hall & John Oates і насолоджуйтеся заходом сонця.


Наті Авдєєва

Мені важливо, щоб була літня тераса. Це може бути гарний заклад, ідеально, якщо на березі Дніпра.

Ще має бути субота, аби в неділю можна було не поспішати і виспатися. Я люблю прості закуски: сир, оливки, хамон. З коктейлями вони поєднуються бездоганно. А закінчити такий приємний вечір можна в улюбленому барі.


Діма Авдєєв

Мій ідеальний план для зустрічі з друзями влітку – скасування всіх задуманих планів. Спонтанні веселощі і зустрічі – найцікавіше, що може трапитися.

Подорожувати, зупинятися на пікніки, слухати музику, кататися на велосипедах і повертатися під ранок. Всі давно збагнули, що люди можуть пити разом, спілкуватися роками, любити, але тільки спільні заняття ідіотизмом вказують на справжню духовну і душевну близькість.


Над зйомкою працювали:


Стиліст: Женя Скварська
Виробництво: 5K Production
Виконавчий продюсер: Sergey Piatkov
Режисер: Сергій Осокін
Оператор-постановник: Антон Торчинський
Фотограф: Поліна Гребеник
Б'юті-образи: G.Bar
Жіночий одяг: Сервіс оренди суконь Oh My Look!
Декор: івент-дизайн Anna-Maria

Чоловічий одяг: Sandro (Ocean Plaza ТРЦ Ocean Plaza)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.