До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Водянова, Жакмюс і Наомі Кемпбелл дивилися Чемпіонат світу з футболу

Вчора вся Франція зустрічала переможців Чемпіонату світу з футболу 2018 року. Національна збірна виграла у Хорватів з рахунком 4:2. Цю перемогу в Парижі святкували феєрично. Люди стрибали з мостів в Сену, вилазили на монументи і будівлі, сигналили з машин і танцювали прямо на вулицях міста. Разом з ними святкували перемогу і дизайнер Симон Порт Жакмюс (йому довірили вести Instastories акаунта Vogue Hommes), художник і ресторатор Андре Сарайва, модель і одна з найстильніших парижанок Каролін де Мегре і багато інших. А Наталя Водянова зі своїм чоловіком Антуаном Арно, генеральним директором Berluti і головою ради директорів Loro Pian, спостерігала за матчем прямо на місці подій.

<b>Fifa4242</b>

Реклама

Водянову можна сміливо назвати "обличчям" Чемпіонату світу з футболу 2018. Саме вона разом з футболістом Філіпом Ламом виносила кубок світу перед фінальним матчем. На матч вона запросила своїх подруг: топ-модель Наомі Кемпбел та угорську модель Барбару Палвін. До того ж, Водянова вела прямий ефір з матчу в Instagram французького Vogue і позувала фотографам в сукні Louis Vuitton і в прикрасах Chopard.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.