До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як прикрасити дім до Нового року: ідеї з Pinterest

Традиційно для створення святкового настрою потрібно трохи більше зусиль, ніж позначити потрібну дату в календарі. Щоб прикрасити дім до Різдва й Нового року і не втомитися, пропонуємо надихнутися прикладами простого й мінімалістичного декору з Pinterest. Цього року ми вибираємо тренд "просто й зі смаком", коли все, що потрібно, — це поставити або повісити кілька тематичних деталей у потрібному місці.

Photo: cherrystreetblossoms.com

Від ялинових гілок і вінків до свічок і висушених апельсинових часточок. Цього року ми вибираємо затишний мінімалізм. Звісно, яскраві червоні пледи, картаті подушки, різнокольорові ялинкові кулі й висока ялинка, як цього року в королеви Єлизавети II, ніколи не втратять свого шарму. Але для створення ненав’язливого святкового настрою, щоб надати звичному інтер’єру атмосфери затишної зими, можна використовувати просто ялинові гілки, просто свічки, просто гірлянду з маленькими лампочками й просто невеликі фігурки, що ненароком нагадують про найчарівнішу пору року.

Реклама
Photo: spoonforkbacon.com

І хоча багато хто зі знаменитостей цього року прикрасив свої ялинки яскраво і пишно, маленькі сезонні елементи допоможуть оформити звичні побутові місця на зразок ванної кімнати або кухні. Розкладіть між баночками зі спеціями ялинкові іграшки. Викладіть у гарний кошик мандарини разом із шишками. Зробіть композицію з улюблених свічок у широкій низькій вазі або на таці. Прикрасьте гірляндою підвіконня, поруччя сходів або тильну сторону столу. Трішки часу й усього кілька лампочок — і затишні куточки вашого дому засяють святковим настроєм, якого, можливо, вам так бракувало.

<b>новогодний декор</b>
как украсить дом к Новому году

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.