До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минуло меморіальне шоу на честь Карла Лагерфельда

20 червня в Великому палаці витончених мистецтв у Парижі відбувся вечір "Karl For Ever", присвячений пам'яті дизайнера Карла Лагерфельда. Через чотири місяці після його смерті модні будинки Chanel, Fendi і Karl Lagerfield об'єдналися, щоб вшанувати легендарного дизайнера, а вибрали для цього символічну для Карла Лагерфельда локацію. Всесвітньо відомі бренди організували подію, яка висвітлила спадок, залишений художником у світі моди, дизайну, фотографії, ілюстрації і літератури.

Меморіальний вечір на честь Карла Лагерфельда

За оформлення Grand Palais відповідав режисер Роберт Карсен, відомий своїми виставками, а також театральними та оперними постановками. Він прикрасив стіни палацу величезними архівними чорно-білими портретами Лагерфельда, що відображають його життєвий шлях — від юного переможця конкурсу Міжнародної асоціації виробників вовни до креативного директора Chanel, Fendi і творця однойменного бренду.

Реклама
Меморіальний вечір на честь Карла Лагерфельда
Меморіальний вечір на честь Карла Лагерфельда
Меморіальний вечір на честь Карла Лагерфельда

"Що ми можемо зробити на честь Карла Лагерфельда, одного з найталановитіших художників XX і XXI століть, людини епохи Відродження, якій вдавалося завжди бути попереду і дивитися в майбутнє, але надихатися минулим? Наприклад, відео за участю Карла, які перемежовуються уривками з інтерв'ю з тими, кого він надихав. А ще можемо зібрати друзів Карла, а також акторів, музикантів і танцюристів, якими він захоплювався. Вони розкажуть про улюблену музику і літературу великого Лагерфельда", – розповів Роберт Карсен.

Меморіальний вечір на честь Карла Лагерфельда
Меморіальний вечір на честь Карла Лагерфельда

Знаменитості та друзі дизайнера прийшли на вечір пам'яті легенди модної індустрії. Тільда Свінтон, Кара Делевінь і Гелен Міррен піднялися на сцену і прочитали уривки його улюблених творів. Фаррелл Вільямс заспівав пісні в пам'ять про дизайнера, а Ланг Ланг зіграв на фортепіано. Серед гостей вечора були: Бріжит Макрон, Анна Вінтур, Клаудія Шиффер, Джіджі Хадід та інші колеги і друзі Карла Лагерфельда.

<b>karl for ever</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.