До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Гайді Клум готується до Геловіну 2018

Топ-модель Гайді Клум щороку з особливою увагою готується до Геловіну, а її перевтілення одночасно захоплюють, дивують і навіть жахають. Наприклад, 2017 року вона приміряла образ перевертня, над створенням якого візажисти працювали 13 годин, а до цього хвацько перевтілювалася в жінку-кішку, трансформера, людину без шкіри, Джессіку Реббіт або 80-річну стареньку.

Королевою Геловіну Клум стала 2001 року, коли на одній з вечірок з'явилася в образі Леді Готіви, куди приїхала на коні. В одному з інтерв'ю вона якось заявила, що краще залишиться вдома, ніж піде на Геловін в нудному вбранні. Готує дещо цікаве німкеня і цього разу. У себе в Instagram-акаунті вона поділилася відео, в якому відкрила перші таємниці майбутнього образу.

Реклама

На ньому помітно, що Клум в цей раз не буде обмежуватися тільки співпрацею з візажистами та стилістами, а вже задіяла команду протезистів, які виготовляють для моделі щось особливе. З королевою Геловіну працює художник Майк Моріно і ця пара обіцяє всіх здивувати вже 31 жовтня. Стежити за приготуванням Гайді Клум закликає за хештегом #HeidiHalloween.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.