До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-звіт: як знаменитості зустріли 2019 рік

Після католицького Різдва зірки вирушили зустрічати 2019 рік. Вже традиційно в колі сім'ї зустріли свято подружжя Бекхемів, Дуа Ліпа і Гіларі Дафф, в той час як Тейлор Свіфт влаштувала гучну костюмовану вечірку – всі гості мали прийти у вбраннях кумирів дитинства. Так, Джіджі Хадід у святкову ніч стала Мері Поппінс, Блейк Лайвлі перевтілилася в Дороті з "Чарівника з країни Оз", а господиня вечора вибрала для вечірки образ русалоньки Аріель.

Новорічна вечірка у Тейлор Свіфт

Багато знаменитостей вирушили в теплі краї, де зустріли новорічне свято на березі океану. У їх числі Алессандра Амбросіо, Кеті Пері, Кендіс Свейнпол, К'яра Ферраньї, Карлі Клосс. Крістіна Агілера запалила багатомільйонну публіку виступом на Rockin' Eve на Times Square під знаменитою новорічною кулею, а Тіна Кунакі і Венсан Кассель поділилися приємною звісткою про майбутнє поповнення в родині. Vogue.ua заглянув на сторінки Instagram-акаунтів знаменитостей і зібрав найяскравіші фото, зроблені в новорічну ніч.

Реклама

<b>НГ2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.