До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ілон Маск передав Україні системи збереження енергії Tesla Powerwall

Мільярдер Ілон Маск, власник компаній Space X і Tesla, передав Україні системи збереження енергії Tesla Powerwall. Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров на своїй сторінці в Instagram: "Ілон Маск, окрім Starlink, передав Україні станції Tesla Powerwall. Сьогодні дві амбулаторії в Бородянці та Ірпені отримали сонячні панелі й системи збереження енергії Tesla Powerwall. Ці сонячні батареї й генератори набули великої популярності в Америці. Енергетична система Powerwall має високу автономність та забезпечує резервне живлення в разі вимкнення електрики. Це надсучасне обладнання допоможе українцям у тих областях, які найбільше постраждали від російської окупації".

Раніше засновник компанії SpaceX Ілон Маск відповів згодою на прохання міністра цифрової трансформації Михайла Федорова забезпечити Україну станціями Starlink та доступом до супутникового інтернету. Крім того, 27 квітня в Україні зареєстровано компанію Starlink Ukraine як представництво американської компанії-виробника космічної техніки SpaceX.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.