До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Аліса Ілієва про тренд на червоний колір та ідеальний гаджет

Червоний колір давно увійшов у категорію класики, нарівні з чорним і бежевим. Він доречний як у денних образах, так і на вечірніх раутах. У кожної дівчини в гардеробі є щось червоне, а якщо не з одягу, то точно є хоча б одна червона помада. Адже іноді достатньо просто маленької деталі і образ стає яскравим.

У червні представили новий флагманський Samsung Galaxy S10+ Red яскравого червоного кольору. Цей відтінок завжди був кольором енергійних людей, які вибирають яскраві елементи у своєму стилі для завершення повного образу. Якщо у мене немає часу подумати, що одягнути, я часто доповнюю образ червоною помадою. А тепер можна не думати про те, як освіжити свій денний або вечірній аутфіт, – якщо у вас з собою червоний смартфон.

Реклама

Смартфони давно перестали бути просто засобами для передачі інформації і зв'язку, ми сприймаємо їх як частину нашого стилю. Тому дуже важливий привабливий вигляд смартфону, і як він поєднується з вашим повсякденним життям.

Крім яскравого стильного кольору у Galaxy S10+ є новий динамічний AMOLED-дисплей, який відображає більше 16 мільйонів кольорів, є максимально яскравим і створює кінематографічний ефект. Екран дає чітке зображення при будь-якому освітленні як у приміщенні, так і на яскравому сонці. Особливо це актуально, коли багато подорожуєш, зокрема в теплі країни, де сонце засліплює. Біля океану і в тропічних дощах можна без страху знімати красиві фото- і відеокадри, бо смартфон – вологостійкий.

Це екран з найбільш точним відображенням кольорів, яке я коли-небудь бачила. Мені дуже важливі якість відео і передача кольору, тому підтримка HDR10 + повністю мене підкорила. Вперше на екрані смартфона можна дивитися відео з підтримкою HDR без втрати якості – картинка максимально яскрава і точна, як на преміум телевізорах Samsung.

Тим, хто, як і я, полюбляє знімати багато фото і відео, обов'язково сподобається функція ширококутної зйомки. У однієї з трьох задніх камер смартфона тепер є кут огляду, як у людського ока. 123 градуси огляду ідеально підходять для зйомки пейзажів або панорам. Якраз те, що хотілося б відобразити в кожній подорожі – від гучних міст до безлюдних ландшафтів.

Мій висновок – червоного забагато не буває. Нехай цього забарвлення буде і улюблена сукня, і та сама помада, і новенький гаджет. Залишилося тільки вибрати свій особливий Galaxy на сайті Samsung, де в липні на Galaxy S10+ Red діє спеціальна пропозиція.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.