До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Голлівудський актор Бен Стіллер приїхав в Україну

Услід за Анджеліною Джолі, голлівудський актор і посол доброї волі ООН Бен Стіллер приїхав в Україну. 18 червня американського актора було помічено на вулицях Львова. Бен гуляв центральною площею біля пам'ятника Тарасу Шевченку і говорив по телефону. Жителі міста одразу ж упізнали актора й зробили відео та фото Стіллера, які облетіли всі соціальні мережі. Бен був дуже ввічливий і не відмовляв українцям, які хотіли з ним сфотографуватися.

@shan_oleg

, ,

David Golubenko 21 –

Відомо, що Стіллер виконує свою місію посла доброї волі ООН. Управління Верховного комісара ООН у справах біженців повідомило, що актор приїхав на кордон зустрітись із українськими біженцями. Спершу він відвідав Польщу, яка місія у нього у Львові – наразі невідомо. "Щойно приїхав до Польщі, аби зустрітися із родинами, чиї життя розділили на частини війна та насильство в Україні. Мільйони людей були змушені покинути свої домівки, причому понад 90% з них це жінки та діти", – зазначив актор.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.