До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модний інтер'єр: три ідеї для декору

Квітковий принт, скло і камінь, етніка, відтінки листя і плетені елементи – розібратись в трендах інтер'єру цього сезону допоможе гід Vogue.ua.

Всі відтінки листя

<b>интерьер 1</b>

Реклама

Додати будинку гармонії простіше, ніж здається. Меблі та аксесуари відтінків листя діють не гірше медитації, а посуд, на якому немов закарбувалися трава і гілки дерев, як на порцелянових тарілках Gucci Décor, надихають на недільний пасторальний обід.

Квіти

<b>интерьр 2</b>

Квіти, вічне джерело натхнення дизайнерів, цього сезону мають такий вигляд, наче їх придумав Льюїс Керролл. На шпалерах Крістіана Лакруа виросли величезні сюрреалістичні маки, а на тарілках Bitossi – фантастичні квіти-риби і квіти-комахи.

Етніка

<b>интерьер 3</b>

Вази у формі кактусів, посуд, що нагадує прикраси ацтеків, і текстиль з єгипетськими ієрогліфами: етніка – хороший спосіб додати в буденність трохи авантюризму. Щоб не перетворити будинок в сувенірну крамницю, краще вибрати один акцент – наприклад, геометричний орнамент.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.