До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід новорічними подарунками від G.Bar, Oh My Look! і Lavla

Коли новорічна метушня сягає свого апогею, ми й далі збираємо ідеї подарунків. Цього разу вибираємо ідеальний подарунок для неї — мами, подруги, сестри, дружини, племінниці, боса й навіть для самої себе. Ми зібрали засоби для догляду, блокноти для зручного планування й різні подарункові сертифікати — вам залишилося тільки вибрати.

Сети з б’юті-засобами від G. Bar

Best Mom Set — це набір засобів, які створено спеціально для ліфтингу, зволоження й відновлення вікової шкіри обличчя. Частиною сету стали продукти від Yves Saint Laurent, Armani й Lancôme.

Реклама

Young Mommy Set містить відновлювальні й поживні засоби спеціально для молодих мам і вагітних дівчат. Частиною сету стали продукти від Dior, Guerlain і Givenchy.

Teen Set стане ідеальним варіантом для підлітка. Всередині — універсальні засоби для догляду за молодою шкірою й волоссям, корейські маски, продукти Dior, Guerlain, Kenzo та все, що потрібно для ідеальної б’юті-рутини.

Bestseller Set містить засоби, які шанувальниці G. Bar вибирають найчастіше. В одному місці зібрали найкращі засоби, серед яких продукти від Yves Saint Laurent, Armani й Lancôme.

Sweet 30 Set чудово підійде 30-річним дівчатам. Засоби в цьому сеті підібрано так, що не виникне питання щодо універсальності продукту. У ньому зібрано незамінні в будь-якій б’юті-рутині засоби, серед яких продукти від Givenchy, Guerlain і Dior.

Mixed By You Set можна зібрати самостійно, вибравши святкове паковання й усі потрібні засоби.

Більше про сети можна дізнатися тут. Замовлення приймають до 29 грудня.

Блокноти Lavla

Issue №1 Kit містить блокнот Issue №1 з переробленого паперу, що відкривається на 180 градусів, і свічку Lay Concrete з ароматом кокоса й манго. Кожна власниця набору також отримає в подарунок наснажливу листівку.

Draw Hard Kit — набір з місткого шопера Issue, блокнота для заміток, скетчів з нової лінійки Oh My Look! і ручки Girls can be heroes too в подарунок.

Inspiration Kit увібрав у себе найкраще. Тут ви знайдете блокнот Oh My Book! girl-to-girl зі сторінками для записів, наснажливими розворотами й цитатами; свічку The Homest Very Sweet Touch з ароматом полуниці, маракуї та ванілі; і яскравий значок Oh My Look! у подарунок.

Dodo Kit — це втілення стилю й того, про що ми забуваємо попросити Санту. Сторінки для списків бажань і покупок I do Love Lists, стикери So DODO і перебивні тату в подарунок, щоб бути яскравими завжди.

Instalover Kit створений для прихильників інстаграму і, можливо, майбутніх інфлюенсерів. У цьому наборі ви знайдете Insta Planner, який допоможе створити ідеальний профіль. Ручка й 3D-стикери є логічним доповненням набору.

Подарунки від Lavla можна замовититут.

Подарункові сертифікати

Сертифікати приходять на допомогу, коли неможливо визначитися з вибором. Або коли хочеться подарувати близькій людині все й відразу.

Вибирайте Експрес пакет G. Bar, щоб подарувати дівчині сеанс легкого макіяжу й модне плетіння на чисте волосся.

Зверніть увагу на сертифікат від Lavla, якщо вибираєте подарунок для людини, яка обожнює гарну канцелярію. А сертифікат на купівлю Oh My Baby Book приємно здивує майбутніх батьків.

Звісно, куди ж без оренди гарної сукні! Вибирайте сертифікат Oh My Look !, щоб здивувати дівчину можливістю орендувати будь-який предмет гардероба, що відповідає номіналу. А сертифікат Photo Room дасть змогу влаштувати Експрес або Індивідуальний фотодень з друзями або сольно.

Термін дії всіх сертифікатів 12 місяців з моменту придбання.

Більше інформації про G. Barтут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.