До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де зупинитися: готель Allegroitalia San Pietro all'Orto 6 в Мілані

До Мілана приїжджають, аби заглибитися в культуру, поглянути на творчість улюблених брендів або попрацювати (адже Мілан є не лише світовою столицею моди, але і фінансовою столицею Італії). Зупинитися можна в готелі Allegroitalia San Pietro all'Orto 6, що розміщений просто в центрі міста, серед культурних пам'яток, модних бутиків і арт-просторів.

Готель Allegroitalia San Pietro all'Orto 6 в Мілані

За декілька хвилин ходьби від готелю простягається головна вулиця Мілана Via Montenapoleone, на якій розміщені бутики відомих модних брендів, і куди з'їжджаються баєри з усього світу. Однією з прилеглих пам'яток є Міланський собор або собор Різдва Діви Марії, що є, мабуть, основним пунктом призначення зацікавлених туристів.

Реклама

У самому готелі Allegroitalia San Pietro all'Orto 6 теж присутнє особливе ставлення до шопінгу. Якщо гостям сподобається якась річ у номері – її запросто можна придбати. При готелі є невеликий магазин, в якому реально знайти як речі відомих брендів, так і предмети в італійському автентичному стилі, а на ресепшені можна купити буквально все: від лампочок і зарядних пристроїв до санітарних рушників і презервативів.

Готель Allegroitalia San Pietro all'Orto 6 в Мілані

Для номерів готелю характерний сучасний італійський стиль, що вирізняється великою кількістю світлих бежевих тонів в інтер'єрі та дизайнерськими меблями від Armani і Casa. Двадцять три с’юти готелю особливі наявністю веранди в трьох номерах, а ще – просторими ванними кімнатами і кондиціонерами з сенсорною системою управління (які особливо необхідні в італійську спеку).

Щоб з вікна красувався приємний для ока вид, можна забронювати номер Suite San Carlo, адже з його вікна видніється неокласична церква Сан-Карло-аль-Корсо. А Executive Suite буде бездоганним рішенням для гостей, що подорожують у справах, адже цей номер обставлений спеціально для змоги проведення в ньому ділових зустрічей.

Готель Allegroitalia San Pietro all'Orto 6 в Мілані

Є в цьому місці і те, що можна вважати рідкістю, – позитивне і, головне, прихильне ставлення до тварин (і дітей). Pet-friendly – це не просто гучні слова, а можливість залишити свого вихованця на персонал готелю та бути певним, що про нього подбають та зведуть стрес від чекання до мінімуму.

Не слід боятися залишати тут і свої особисті речі, бо адміністрація готелю не боїться нести за них відповідальність. Культурно відпочити вдасться в районі сусідніх вулиць Via della Spiga і Via della Brera, де можна знайти кілька цікавих галерей, ресторанів і барів з італійською кухнею.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.