До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гаджет дня: смартфон Honor 10 Lite

Стильний дизайнерський смартфон за демократичною ціною – це можливо: в Україні з'явився у продажі Honor 10 Lite.

Модель в кольорі Sky Blue з'явиться в Україні вже у лютому

Тонка рамка, глянцева поверхня і неймовірно красивий синій відтінок корпусу – Honor 10 Lite легко зарахувати до найстильніших гаджетів цього сезону. Але смартфони дивно оцінювати лише за зовнішніми даними – і тут Honor 10 Lite також готовий витримати здорову конкуренцію. Його головні переваги – 24-мегапіксельна селфі-камера на базі штучного інтелекту, яка розпізнає 8 сценаріїв в режимі реального часу, функція тривимірного освітлення 3D Portrait Lighting, яка дає змогу робити професійні студійні портрети, NFC-модуль для оплат і розрахунків в будь-якому місці планети, зручний корпус і висока продуктивність.

Реклама

Смартфон сподобається тим, хто багато подорожує: в Honor 10 Lite вбудований туристичний гід, який може за допомогою камери визначити 522 європейські пам'ятки. Одним словом, красивий смартфон, який привертає увагу, вміщається в одну руку і робить класні селфі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.